(FOTO) AKCIJA PROMOCIJE PRAVILNOG PARKIRANJA U VRANJU: Trajaće 5 dana, a onda kreće kažnjavanje
Foto: Tatjana Stamenković

bezbednost saobraćaja

(FOTO) AKCIJA PROMOCIJE PRAVILNOG PARKIRANJA U VRANJU: Trajaće 5 dana, a onda kreće kažnjavanje

Srbija -

Akciju ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“u centru Vranja organizovali su Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, Tehnička škola, JP ,,Parking servis“ i Saobraćajna policija.

Učenici Tehničke škole delili su građanima i vozačima flajere o bezbednom parkiranju.

foto: Tatjana Stamenković

"Rešavanje problema u oblasti parkiranja moguće je jedino koordinacijom i saradnjom svih relevantnih subjekata. Današnja akcija je preventivna sa ciljem da ukaže na greške i pokaže kako izgleda pravilno parkiranje. Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku svim aktivnostima koje imaju za cilj uvođenje reda u ovoj oblasti", rekao je dr Dejan Tričković predsednik Supštine grada.

Prema rečima direktora JP "Parking servis" Marjana Stankovića akcija će trajati pet dana, nakon čega će početi kažnjavanje za nepropisno parkiranje.

"Veliku podršku realizaciji ovog projekta daju učenici Tehničke škole, kao i zaposleni u Parking servisu. Osim glavne ulice akcijom su obuhvaćene i ulice Lenjinova, Dunavska, Beogradska i Bore Stankovića", istakao je Stanković.

"Današnja akcija ima za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju, promovisanje pravilnog parkiranja i podizanje saobraćajne kulture na viši nivo", istakla je Marina Simonović, učenica Tehničke škole.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track