Razrešeni direktori javnih preduzeća

Zrenjanin

Razrešeni direktori javnih preduzeća

Srbija -
Na mesto vršioca dužnosti direktora "Direkcije za izgradnju i uređenje grada", umesto Branislava Kneževića koji je do sada obavljao tu funkciju, došao je Goran Kravarušić

ZRENJANIN - Skupštinska većina u Zrenjaninu je, posle izbora nove lokalne vlasti, razrešila danas funkcije direktore javnih preduzeća i budžetskih ustanova, a postavila vršioce dužnosti.

Na mesto vršioca dužnosti direktora "Direkcije za izgradnju i uređenje grada", umesto Branislava Kneževića koji je do sada obavljao tu funkciju, došao je Goran Kravarušić.

U "Čistoći i zelenilu", vršilac dužnosti direktora je Branimir Ćirović, u JKP "Gradska toplana", umesto Vladimira Tešića izabran je Aleksandar Starčević, dok je u JKP "Pijace i parkinzi" to mesto pripalo Iliji Mandiću.

U JP "Gradska stambena agencija" vršilac dužnosti direktora je Predrag Jovanović, dok je vršilac dužnosti direktora

Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov" Biljana Papić. Na čelo Savremene galerije Ustanove kulture Ečka postavljen je za vrišioca dužnosti direktora Igor Micov, NP "Toša Jovanović" Ivana Kukolj Solarov i Kulturnog centra Zrenjanin Goran Marinković.

Vršilac dužnosti direktora JP "Turistički centar grada Zrenjanina" je Marica Kosanović, Centra za socijalni rad Svetlana Grbo i JU "Apoteka Zrenjanin" Srđan Nikolić.Takvim kadrovskim rešenjima okončana je današnja konstitutivna sednica Skupštine grada Zrenjanina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track