UKLETA ULICA U NIŠU, OVDE SE NESREĆE DOGAĐAJU SVAKIH TRI-ČETIRI DANA: Devojka (18) povređena u sudaru, dečaka i devojčicu udario auto
Foto: Printscreen/Google Streetview

serija udesa u naselju pantelejmon

UKLETA ULICA U NIŠU, OVDE SE NESREĆE DOGAĐAJU SVAKIH TRI-ČETIRI DANA: Devojka (18) povređena u sudaru, dečaka i devojčicu udario auto

Srbija -

Prema rečima lekara, Ulica Kosovke devojke jedna je od onih ulica u Nišu gde najčešće dolazi do udesa, i to uglavnom do obaranja pešaka

Nastavljaju se udesi u Ulici Kosovke devojke u Nišu, devojka povredjena u vozilu

NIŠ - Osamnaestogodišnja devojka iz Niša povređena je u saobraćajnoj nesreći u Ulici Kosovke devojke u naselju Pantelejmon, u sudaru dva automobila, čime je nastavljena serija udesa u tom niškom naselju.

"Devojka je zadobila lakše povrede glave i ramena. Prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje", kazali su u niškoj Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, udes se dogodio juče oko 12 časova.

foto: Filip Plavčić/Ilustracija

Pre samo tri dana u Ulici Kosovke devojke automobil je oborio dečaka (11) koji je prelazio kolovoz, pri čemu je detetu povređena noga.

Prema rečima lekara, Ulica Kosovke devojke jedna je od onih ulica u Nišu gde najčešće dolazi do udesa, i to uglavnom do obaranja pešaka.

"Maltene svakog trećeg-četvrtog dana imamo poziv zbog obaranja pešaka u toj ulici. Uglavnom se radi o deci jer je tu blizu škola", rekli su u Hitnoj pomoći.

Pre dvadesetak dana u toj ulici na devojčicu (10) naletelo je policijsko vozilo i lakše je povredilo.

Građani Panteleja ali i lekari Hitne pomoći apelovali su na nadležne da saobraćaj u Ulici Kosovke devojke regulišu dodatnom saobraćajnom signalizacijom ili postavljanjem ležećih policajaca, kako bi broj saobraćajnih nezgoda bio smanjen.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Google street view)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track