Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA SNS I SAVEZA VOJVOĐANSKIH MAĐARA: Od 501 mandata osvojili 442 na izborima za Savete mesnih zajednica u Subotici
Foto: N.H.

88 odsto podrške

UBEDLJIVA POBEDA SNS I SAVEZA VOJVOĐANSKIH MAĐARA: Od 501 mandata osvojili 442 na izborima za Savete mesnih zajednica u Subotici

Srbija

SUBOTICA - Na izborima za Savete mesnih zajednica u Subotici,  održanim u nedelju, 7. jula, u 37 mesnih zajednica na 103 glasačka mesta, lista koalicije Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara dobila je najviše glasova u 35 mesnih zajednica.

Prema rečima predsednika Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, na konferenciji za medije, izlaznost građana je bila oko 17 posto.

"Od ukupno 501 mandata, koalicija SNS-SVM osvojila je 442 mandata, što je ukupno oko 88 odsto glasova podrške“, rekao je Laban.

foto: Nadica Harminc

Prema njegovim rečima, u tim mesnim zajednicama koalicija SNS i SVM će formirati mesna rukovodstva koja će raditi u interesu boljeg života građana.

On je ocenio i da su građani prepoznali šta je vlast u Subotici uradila tokom prethodne tri godine.

"Pored kapitalnih projekata pokrenuli smo i mnoge projekte u infrastrukturi, gde jednak tretman imaju gradske i prigradske, kao i seoske mesne zajednice, sa ciljem da mladi dobiju bolje uslove za život, da ostanu na selu, da u perspektivi pomognemo tim ljudima, našoj Srbiji, oživimo sela i radimo na prioritetima vlade Srbije i našeg predsednika Aleksandra Vučića", rekao je Laban.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...