NIKOLIĆ: Hapšenje pripadnika Sektora za vanredne situacije dokaz da niko nije zaštićen
Foto: Kurir.rs/T.S.

zakon se poštuje

NIKOLIĆ: Hapšenje pripadnika Sektora za vanredne situacije dokaz da niko nije zaštićen

Srbija -

Goran Nikolić, potpredsednik GO SNS Vranje, osvrnuo se na hapšenje pripadnika Sektora za vanredne situacije u tom gradu i rekao da niko nije zaštićen.

Potpredsednik GO SNS Vranje Goran Nikolić na pitanje novinara da prokomentariše nedavno hapšenje pripadnika Sektora za vanredne situacije u Vranju, koji su zadržani u pritvoru zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo primanje mita, rekao je:

- Svako odgovara za svoje postupke. Niko nije zaštićen, ne bih iznosio preuranjene ocene ili mišljenje vezano za taj slučaj. Pretpostavljam da nadležni organi rade na tome i sigurno će kad to budu proverene i sigurne informacije prvo nadležni organi da se izjasne i izađu pred građane. Nadam se da tada možete očekivati i stav stranke.

foto: Kurir.rs/T.S.

- Ono što mogu da kažem je da niko nije zaštićen. Jednostavno svako odgovara za svoje postupke, da tamo gde ima kršenja zakona, gde se ne postupa u skladu sa zakonskim normama i pravilima, sigurno da taj mora da snosi posledice. Bližih informacija nemam, dodao je.

(Kurir.rs/T.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track