Vršac u subotu 23. novembra započinje kampanju pod sloganom Posadi svoje drvo i negujmo ga zajedno
Foto: Promo

Vršac u subotu 23. novembra započinje kampanju pod sloganom Posadi svoje drvo i negujmo ga zajedno

Srbija -

Grad Vršac u subotu 23. novembra započinje kampanju pod sloganom „Posadi svoje drvo i negujmo ga zajedno“, sadnjom prvih 1.000 stabala pored međunarodnog puta za Rumuniju, na izlazu iz Vršca, gde je predviđeno podizanje vetrozaštitnog pojasa.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović pozvala je svoje sugrađane da se u što većoj meri odazovu ovoj društveno odgovornoj akciji, čiji je početak od 10 časova.

U akciji će učestvovati veliki broj učenika srednjih škola sa profesorima i direktorima, sportista sa trenerima, kao i funkcionera Grada Vršca i javnih ustanova i preduzeća. Podršku ovoj akciji pružili su pozivima i istaknuti Vrščani, među kojima su čuvena dramska umetnica Rada Đuričin, operska primadona Ljubica Vraneš kao i sportisti Damir Fejzić, prvi vršački olompijac nakon 60 godina i Boban Bogosavljević prvi šahovski velemajstor posle Bore Kostića.

U planu je da se ova akcija nastavi na Gradskom jezeru, Parku u Izbištu, kao i na još nekoliko lokacija u samom Gradu i u seoskim sredinama, istakla je gradonačelnica Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track