JOŠ JEDNA DEVOJČICA (16) PORODILA SE U PANČEVU: Rodila dečačića, u porodilište je dovela porodica presrećna zbog bebe
Foto: Shutterstock

Drugi slučaj za manje od nedelju dana

JOŠ JEDNA DEVOJČICA (16) PORODILA SE U PANČEVU: Rodila dečačića, u porodilište je dovela porodica presrećna zbog bebe

Srbija -

Na pitanje da li je porodilja znala da je trudna, rodbina uglas govori da jeste i da su svi srećni zbog toga!

PANČEVO - Još jedna 16-godišnjakinja danas je donela na svet bebu u pančevačkoj bolnici. Rođen je dečak, a i mlada mama i beba su dobro.

Maleni dečak je prva beba mlade porodilje, druge maloletnice koja je istih godina (16) u istom mestu za vrlo kratko vreme postala majka.

Brojni članovi porodice sa kojima je došla na porođaj veseli su zbog prinove. Na pitanje da li je porodilja znala da je trudna, rodbina uglas govori da jeste i da su svi srećni zbog toga!

Podsećamo, prošlog petka porodila se 16-godišnjakinja iz mesta Jabuka kod Pančeva. Za razliku od današnjih novosti, porodilja iz Jabuke, po svemu sudeći, nije znala da je trudna.

Nju je sanitet prvo krenuo da voz ka hirurgiji, da bi potom skrenuo u porodilište. Ipak, neimenovana devojčica ubrzo je postala mama i ne stigavši do porodilišta. Rodila je bebu od 2.500 grama - u vozilu Hitne pomoći.

Mlada majka nije ni znala da je trudna. Navodno, imala je uredne cikluse, ističući čak da je menstruacija u toku, zbog čega su svi bili vrlo iznenađeni kada je krenuo porođaj.

Saznajemo i da je slučaj prijavila drugarica, te da je devojčica krvarila sat vremena do dolaska Hitne, kao i da je negirala da ju je iko napao ili povredio. Kako je njena tetka potvrdila medijima devojčica nije imala stomak. Prema njenim navodima, bila je potpuno nesvesna i toga da se porodila.

Kako je tetka pričala, sestra mlade mame držala je novorođenče u rukama, s obzirom na to da se mlada Pančevka porodila u sanitetu, pa su 16-godišnju mamu pitanja o broju dosadašnjih porođaja na ulazu u porodilište dodatno iznenadila.

Ona se porodila prevremeno, a beba je potom stavljena u inkubator, u kojem se i dalje nalazi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track