Predsednik opštine Ražanj: Samo uz podršku države Ražanj može izaći iz kruga devastiranih opština
Foto: Printscreen/ Youtube

Predsednik opštine Ražanj: Samo uz podršku države Ražanj može izaći iz kruga devastiranih opština

Srbija -

Na predstojećim parlamentarnim izborima SNS i grupa građana iz Ražnja biće koalicioni partneri, a SNS će grupu građana iz ove opštine podržati i na lokalnim izborima, saopšteno je na zajedničkoj konvenciji dve stranke u Domu kulture.

- To pokazuje da imamo zajedničke interese, da opština Ražanj kao mala očekuje i nadalje podršku Vlade, resornih ministarstva i predsednika države da izađemo iz ove krize u kojoj se cela Srbija nalazi. Pre svega mislim na veliki procenat devastiranosti - precizira Dobrica Stojković, predsednik opštine Ražanj.

Da je koalicija sa grupom građana iz Ražnja pravi dokaz da za SNS ne postoje mala i velika mesta, mali i veliki ljudi, smatra članica GO SNS i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

- Odluka Grupe građana da podrži politiku predsednika Vučića na predstojećim izborima, i sve ono na čemu on radi prethodnih godina i kao predsednik države i kao predsednik stranke, pravi je dokaz podrške. Opština Ražanj, kao i svaka druga opština, teško da bilo šta može da uradi sama, bez podrške države. Ovo je još jedan dokaz da i Ražanj i Srbija koračaju u dobrom pravcu, da Ražanj nastavlja da podržava svoje lokalno stanovništvo koje živi na ovoj teritoriji i da istovremeno, s pravom očekuje da i država pomogle ovom kraju - smatra Sotirovski.

Opština Ražanj ima oko 9.000 stanovnika, većinska su staračka domaćinstva što je i glavni razlog za stvaranje boljih uslova za ostanak mladih. Otvaranje novih pogona malih porodičnih firmi, i veća ulaganja u razvoj poljoprivrede mogla bi biti neka od rešenja za razvoje ove najsevernije opštine Nišavskog upravnog okurga.

Promo tekst/ Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track