Najnovije vesti

BRAVO ZA GRAD PANČEVO! I vozni park Gradske uprave u službi organizovanog prevoza zdravstvenih radnika (VIDEO)
Foto: Promo

BRAVO ZA GRAD PANČEVO! I vozni park Gradske uprave u službi organizovanog prevoza zdravstvenih radnika (VIDEO)

Srbija

Štab za vanredne situacije Grada Pančeva doneo je odluku da se uspostavi organizovani prevoz za zdravstvene radnike i radnike u socijalnoj zaštiti tokom trajanja vanrednog stanja.

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva podseća da je javni prevoz zabranjen, ali će zdravstveni radnici i radnici u socijalnoj zaštiti imati omogućen besplatan prevoz s posla i na posao od 24. marta.

- Ova usluga će biti besplatna, a prevoz će biti obezbeđen i za radnike iz sektora socijalne zaštite jer su bitni i oni kako bi opskrbili najugroženije kategorije našeg građanstva. Takođe, vozni park Gradske uprave Pančevo sa vozačima stavljen je od danas na raspolaganje zdravstvenim ustanovama do kraja trajanja vanrednog stanja - rekao je Saša Pavlov.

1 / 4 Foto: Promo

Kako je naglasio gradonačelnik Pavlov, sva vozila iz voznog parka gradske uprave zajedno sa vozačima biće potpuno na usluzi upravo sektoru zdravstva i sektoru socijalne zaštite kako za hitne intervencije tako i za lakše prevoženje s posla i na posao.

Informacija o redu vožnje i načinu funkcionisanja organizovanog prevoza biće objavljena na sajtu Grada Pančeva (www.pancevo.rs).

(Kurir.rs/@pancevutreba) Foto: Pančevu treba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...