Najnovije vesti

BESPLATAN PREVOZ MEDICINSKIH RADNIKA: Ovo novosadsko taxi udruženje prevozi medicinsko osoblje o svom trošku (VIDEO)
Foto: Promo

BESPLATAN PREVOZ MEDICINSKIH RADNIKA: Ovo novosadsko taxi udruženje prevozi medicinsko osoblje o svom trošku (VIDEO)

Srbija

Na teritoriji Novog Sada je usled vanrednog stanja obustavljen gradski prevoz, čime je dolazak radnika na posao dodatno otežan. U ovim danima prevoz medicinskih radnika je posebno bitan, s obzirom da se oni svakodnevno bore za živote najugroženijih.

Novosadsko taxi udruženje “Taxi SOS” Gogić tim, želelo je da doprinese svom gradu i građanima u ovim teškim danima.

Razmišljali smo kako bi mogli da se zaštitimo, da damo svoj doprinos ovom gradu. Napravio sam jedan hitan sastanak i mi smo se dogovorili da naš doprinos damo onima koji su prvi u borbi protiv korona virusa, a to su medicinski radnici. Da im maksimalno olakšamo i damo od sebe sve što možemo za ovaj grad- rekao je Goran Gogić, vlasnik ovog taxi udruženja.

Goran je doneo odluku da njegovi taxisti prevoze besplatno medicinske radnike tokom vanrednog stanja.

Krenuli u domenu naših mogućnosti sa nekim prioritetima da odrađujemo besplatne vožnje medicinskih radnika. Naši prioriteti u Gradu Novom Sadu su na prvom mestu Infektivna klinika, Betanija, Klinički centar Vojvodine, odnosno Poliklinika i Institut u Sremskoj Kamenici.

Kako Goran dodaje, to nije sve šta su oni uradili za svoje mušterije.

Mi smo se unutar mreže organizovali, napravili smo sami zaštitne maske. Zaštitne maske smo dali svim vozačima i svakom vozaču smo dali po nekoliko zaštitnih maski koje smo davali građanima.

Maske su taxi vozači sami pravili, od dečijih pelena i drugim materijala koje su u tom trenutku mogli da nabave.

Tako da smo se od prvog momenta snašli i to je neka naša akcija prema ovom gradu i građanima koju mi sprovodimo- dodao je Goran.

1 / 7 Foto: Promo

(Kurir.rs/@samonovisad)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...