PODRŠKA U IZOLACIJI: Pogledajte šta nam poručuju Nata, Pagonis i ostali poznati Novosađani (video)
Foto: Printscreen

PODRŠKA U IZOLACIJI: Pogledajte šta nam poručuju Nata, Pagonis i ostali poznati Novosađani (video)

Srbija -

Kako bi apelovali na svoje sugrađane i kako bi im pružili podršku, novosadske javne ličnosti su se obratile putem društvenih mreža građanima. Veliki broj Novosađana se odazvao akciji, neki od njih su: spisateljica Jelena Bačić Alimpić, pevačica Nataša Bekvalac, kik-bokser Nenad Pagonis i mnogi drugi. Poznate ličnosti su poručile sugrađanima da poštuju mere Grada, da ostanu u svojim kućama, budu odgovorni i solidarni.

Poznata pevačica, Nataša Bekvalac, se obratila građanima da im pruži podršku. Nataša poručuje svojim Novosađanima da ostanu kod kuće i da se pridržavaju uputstava nadležnih organa.

- I ovo će proći, držite se, samo zajedno, disciplinovano možemo da pobedimo ovog nevidljivog neprijatelja.

Naš poznati sportista i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis je, kao i sve borbe u svom životu, i ovu sa korona virusom shvatio krajnje ozbiljno. Poručio je svim Novosađanima da se pridržavaju mera koje je Grad propisao, da što više vremena provode u kućama.

- Dragi prijatelji, sugrađani, pogotovo stariji sugrađani, evo ja da vas pozovem da se pridržavamo svih mera, mera zaštite i da dok traje vanredno stanje, da se okupljamo u što manjem broju, do 5 ljudi. Da kad idemo u markete ili gdegod da je potrebno nosimo zaštitne maske i da izbegavamo kontakt sa puno ljudi. Čuvajte se budite dobro i proći će sve ovo brzo pa ćemo se ponovo svi zajedno družiti.

Jelena Bačić Alimpić, naša poznata spisateljica, apeluje na građane da budu solidarni i ujedinjeni u borbi protiv korone.

- Dragi prijatelji, dragi sugrađani i svi dobri ljudi pozivam vas da ovih dana svi zajedno ostanemo u svojim kućama, da slušamo instrukcije nadležnih organa i stručnjaka, da budemo solidarni, ujedinjeni, disciplinovani i sigurna sam da ćemo tako pobediti ovog nevidljivog neprijatelja. Budite zdravo!

(Kurir.rs/@samonovisad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track