SJAJNE VESTI: U Kraljevu nema novozaraženih koronavirusom
Foto: J. S.

DO SADA EVIDENTIRANO 36 SLUČAJEVA

SJAJNE VESTI: U Kraljevu nema novozaraženih koronavirusom

Srbija -

Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva saopštio je u utorak da među 49 uzoraka testiranih prethodnog dana u kraljevačkom Veterinarskom specijalističkom institutu nema pozitivnih na virus Kovid-19.

"Do sada je na teritoriji grada Kraljeva, od početka epidemije, evidentirano 36 osoba zaraženih koronavirusom. Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.166 osoba na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 36 (3,09 odsto) zaraženih, dok je broj osoba koji su se oporavili 17. Danas se na testiranje u Veterinarski specijalistički institut šalje 51 novi uzorak", saopšteno je.

U saopštenju se dodaje da su protiv dve osobe podnete prekršajne prijave zbog kršenja zabrane kretanja, dok slučajeva kršenja mere samoizolacije nije bilo.

I u Gerontološkom centru u Mataruškoj banji, kako je saopštio Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva, epidemiološka situacija je pod kontrolom, tako da među 250 korisnika ove ustanove, od kojih je 140 nepokretnih i 110 pokretnih, kao ni među zaposlenima - nema zaraženih.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track