Nagradna ekskurzija grada Bora za najbolje ucenike zavrsnih razreda
Foto: Grad Bor

Nagradna ekskurzija grada Bora za najbolje ucenike zavrsnih razreda

Srbija -

Grad Bor je ove godine, po prvi put, organizovao nagradnu ekskurziju za najbolje učenike osmog razreda svih osnovnih škola na teritoriji grada. U saradnji sa prijateljima grada, vilom „Vertigo“ i prevoznikom „Bortravel“ i školama koje su uzele učešće u organizaciji, 45 učenika borskih osnovnih škola danas je krenulo na trodnevnu ekskurziju u glavnom gradu Srbije.

foto: Grad Bor

„Obilaskom prestonice Srbije, grad Bor želeo je da nagradi najbolje učenike za njihov trud i rezultate koje su postigli u dosadašnjem školovanju, ali i da ih podstaknemo da budu još bolji i uspešniji. Želeli smo da omogućimo i deci koja dosad nisu imala prilike da vide Beograd, da se upoznaju sa njegovim znamenitostima. Siguran sam da je ovo lepa praksa koju ćemo nastaviti i narednih godina.“, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

foto: Grad Bor

Ovom ekskurzijom nagrađeno je po troje najboljih učenika osmog razreda svih osnovnih škola sa područja grada, kao i po dvoje najboljih učenika od petog do sedmog razreda iz materijalno ugroženih porodica.

foto: Grad Bor

Trodnevna ekskurzija obuhvata obilazak znamenitosti glavnog grada poput Avalskog tornja, muzeja Nikole Tesle, Kalemegdana, Beograda na vodi i drugih poznatih mesta.

Grad Bor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track