GRADONAČELNIK BAKIĆ: Sramni napadi na predsednika
Foto: Dejan Malagirski

GRADONAČELNIK BAKIĆ: Sramni napadi na predsednika

Srbija -

U danima kada se Srbija, predvođena predsednikom Vučićem, najbolje bori sa pandemijom korona virusa, ne samo u regionu, već na širem evropskom prostoru, ponovo su se podigli razni propali političari, samozvani analitičari i predstavnici lažne elite, da napadnu državu. Ovu smešnu ali veoma opasnu družinu predvodi tužni pajac naše političke scene, Sergej Trifunović. Dok se predsednik Vučić bavi ozbiljnim državnim poslovima i brigama za opstanak Srbije u ovom teškom vremenu, dokoni, na svim poljima poraženi Trifunović, upućuje najgore uvrede preko društvenih mreža, gde jedino još može da umišlja svoju veličinu. Dužnost je svakog političara i javnog delatnika u ovoj zemlji da osudi priželjkivanje smrti predsednika države, kao i besprizorne uvrede na račun Njagove svetosti patrijarha Irineja koje je Trifunović uputio.

On je, kao i ostali predstavnici lažne elite, imao mnogo da kaže i o nedavnim izborima za predsednika SAD. Svi kojima nikada nije bio na srcu interes i boljitak Srbije, horski su počeli da upućuju uvrede predsedniku svoje zemlje i da likuju zbog izbornog rezultata u stranoj zemlji. Ono što građani Srbije moraju znati je da se predsednik Vučić nije dodvoravao ni administraciji Donalda Trampa, niti Baraka Obame, niti bilo kojoj ranijoj, pa tako neće ni onim ličnostima koje budu na vlasti narednih godina u Sjedinjenim Američkim Državama. Ono što predsednik Vučić jeste radio bilo je i biće stalno nastojanje da se pozicija Srbije popravi u politici jedne od najvećih svetskih sila. Njagova odgovorna politika uspela je da preokrene situaciju u bilateralnim odnosima i rezultirala je najpovoljnijim sporazumom koji je Srbija ikada sklopila sa SAD. Sve to predsednik Vučić postigao je bez ponižavanja Srbije i bez dodvoravanja ličnosti predsednika Amerike. Nikada nije krio svoje mišljenje o tome koji izbor građana SAD bi bio bolji za Srbiju, tako da su sve priče o nekakvom „ulizivanju“ potencijalnom novom lideru Amerike Bajdenu, zlonamerna maštarija onih koji polaze od sebe kada razmišljaju o međunarodnim odnosima.

Ponosan sam, kao predstavnik jednog značajnog grada u Srbiji, što imamo predsednika i lidera koji se ne povodi za ličnim željama i emocijama, već uvek gleda interes naše zemlje, istovremeno zadržavajući pun integritet i dostojanstvo da slobodno izrazi svoje mišljenje. Zato ne mogu da ga pobede oni kojima su moral i čast, kako sam predsednik Vučić kaže, „nepoznate kategorije“, pa im preostaje samo da vređaju. Pristojna i većinska Srbija nikada neće ćutati na takve napade i uvek ćemo dići svoj glas protiv onih koji štete našoj zemlji i lažno optužuju našeg predsednika.

Grad Subotica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track