DRAMA ISPRED IVANJIČKOG DOMA ZDRAVLJA! ŠESTOMESEČNA BEBA OSTALA ZAKLJUČANA U AUTU: Dete spasao mladi policajac Nemanja VIDEO
Foto: Printscreen Youtube

očajna majka nije znala šta da radi

DRAMA ISPRED IVANJIČKOG DOMA ZDRAVLJA! ŠESTOMESEČNA BEBA OSTALA ZAKLJUČANA U AUTU: Dete spasao mladi policajac Nemanja VIDEO

Srbija -

Ispred ivanjičkog Doma zdravlja odigrala se prava drama kada je šestomesečna beba ostala zaključana u autu gde su se nalazili i ključevi kola, dokumenta i mobilni telefon od majke.

Nemanja Radović, policajac, beba, spasavanje
foto: Printskrin Youtube

Ne očekujući da će sistem samozaključavanja sam odreagovati majka je spustila bebu na sedište zatvorila vrata i krenula ka svojima. Međutim auto se zaključao.

Nakon više neuspelih pokušaja da razbiju staklo ili na neki drugi način dopru do bebe u pomoć je pritekao mladi policajac Nemanja Radović koji se tu slučajno našao.

- S majkom došao kod doktora i video uznemirenu ženu na parkingu. Prišao sam joj da pitam u čemu je problem. Pokušao sam da razvalim vrata, razbijem staklo, ali nisam uspeo. Znam iz prakse da ako je dete uznemireno i plače, može da izgubi dosta kiseonika u zatvorenom prostoru. Žena je plakala, nije imala telefon i nije znala koga da okrene. Pitao sam je da li ima rezervne ključeve i za adresu, i otišao sam po ključeve. Kada smo otključali vrata automobila, dete je spavalo ali je bilo bledo. Beba je bila dobro na kraju - ispričao je Nemanja.

Plač bebe pretvorio se u smeh kada su na kraju otključali automobil i izneli je napolje.

(Kurir.rs/Infoliga)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track