KRALJEVO: Grad daje u zakup 308 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini
Foto: Kurir/J.S.

rok za prijavu 18. avgust

KRALJEVO: Grad daje u zakup 308 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

Srbija -

Grad Kraljevo raspisao je Javni poziv za davanje u zakup na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada na Ibru za agroekonomsku 2020/2021. godinu, a zainteresovanim građanima, vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, na raspolaganju je 308, 17 hektara.

Za obilazak poljoprivrednog zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje predviđen je ponedeljak, 16. avgust, a rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je 18. avgust do 13 časova.

Uvid u dokumentaciju, grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se izvršiti u zgradi Gradske uprave Kraljevu, u kancelarijama 223 i 226, svakog radnog dana od 10 do 14 časova, kao i na veb prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.

Oglas za prikupljanje pisanih ponuda nalazi se na zvaničnom sajtu Gradske uprave Kraljevo, kao i na internet adresi Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za poljoprivredno zemljište.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track