Sajam preduzetništva krajem avgusta, Dani piva kasne

Zrenjanin

Sajam preduzetništva krajem avgusta, Dani piva kasne

Srbija -
Prvi put od osnivanja ove godine "Inokop" neće biti održan u okviru programa turističko-zabavne manifestacije "Dani piva", čije je održavanje silom prilika pomereno posle smene direktora Turističkog centra grada Zrenjanina, a zatim i opstrukcije članova Upravnog odbora

ZRENJANIN - U Zrenjaninu će od 30. avgusta do 1. septembra biti održan 13. po redu Sajam inovacija, kooperacija i preuzetništva "Inokop2012", najavili su danas organizatori Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika.

Predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Miroslav Đurić rekao je da će se na ovogodisnjem međunarodnom sajmu, na štandovima u hali sportova i na prostoru isped hale na Karađorđevom trgu, predstaviti brojni izlagači i privrednici, među kojima i privredne komore iz gradova Češke, Slovačke, Rumunije, Mađarske, Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske.

Prvi put od osnivanja ove godine "Inokop" neće biti održan u okviru programa turističko-zabavne manifestacije "Dani piva", čije je održavanje silom prilika pomereno posle smene direktora Turističkog centra grada Zrenjanina, a zatim i opstrukcije članova Upravnog odbora.

Na jučerašnjoj sednici Gradske skupštine, izborom novog Upravnog odboraTurističkog centra stvorene su pretpostvke za sprovođenje javnih nabavki i obavljanje drugih poslova u pripremi tradicionalne "pivske fešte", za koju još nije određen datum početka ni dužina trajanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track