BIZARNA KRAĐA U ČAČKU: Vlasnik ostavljao ključeve u staroj mazdi, nije mislio da će neko da ukrade bezvredna kola ALI PREVARIO SE
Ilustracija, Foto: Printscreen Kurir TV

smešno

BIZARNA KRAĐA U ČAČKU: Vlasnik ostavljao ključeve u staroj mazdi, nije mislio da će neko da ukrade bezvredna kola ALI PREVARIO SE

Srbija -

Čačak - Da lopovi više ne biraju samo skupocene modele automobila pokazuje još jedan slučaj krađe. Nepoznati počinioci sa parkinga ispred kuće u jednom čačanskom naselju ukrali su automobil marke Mazda 323, čija materijalna vrednost ne prelazi 500 eura. Za dvojicom mladića koji su počinili ovo delo i dalje se traga.

krađa
foto: RINA

"Ostavio sam ključeve u vozilu, nikad ne bih ni pomislio da će se ovaj moj auto naći na meti lopova. Ne znam kakvi smo to ljudi postali, kamere su zabeležile kako ulaze u auto i odvoze ga. Vozilo je staro, ali u njemu se nalazio alat sa kojim sam zarađivao za život. Sada moram ponovo da ga skupljam, nemam kako na posao, a odneti su i dokumenti", kaže vlasnik automobila Marko Perović za RINU.

Slična situacija dogodila se i pre nekoliko meseci u selu Donja Trepča kod Čačka kada je ukraden jugo čija vrednost takođe nije prelazila par stotina eura.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track