Oštetio osiguranike za 700 hiljada dinara
Foto: Dragana Udovičić

Dunav osiguranje

Oštetio osiguranike za 700 hiljada dinara

Srbija -
Sumnja se da je S.M, zaposlen u leskovačkoj filijali "Dunav osiguranja", od februara do avgusta 2012. nakon izvršenih naplata premija osiguranja građana izdavao priznanice o plaćanju, a primljeni novac prisvajao za sebe, navodi se u saopštenju PU Leskovac

LESKOVAC - Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu S.M. (31) iz Leskovca, zbog sumnje da je radeći u kompaniji "Dunav osiguranje" oštetio 11 osiguranika prisvojivši skoro 700 hiljada dinara.

Kako se navodi u saopštenju PU Leskovac sumnja se da je S.M, zaposlen u leskovačkoj filijali "Dunav osiguranja", od februara do avgusta 2012. nakon izvršenih naplata premija osiguranja građana izdavao priznanice o plaćanju, a primljeni novac prisvajao za sebe.

Na taj način, navodi policija, on je sebi pribavio imovinsku korist od oko 685.000 dinara za koliko je i oštetio 11 osiguranika.

Da bi prikrio navedeno delo, uništavao je primerak priznanica o naplaćenim premijama koje je svojeručno potpisivao i overavao pečatom kompanije, saopštila je PU Leskovac.

Zbog sumnje da je veći broj građana oštećen, leskovačka policija poziva sve oštećene da svoje prijave neposredno podnesu u PU Leskovac ili na broj telefona 016/200-351.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track