VRANJSKI NAPREDNJACI OBELEŽILI KRSNU SLAVU: Proslavili Svetu Petku (FOTO)
Foto: Kurir.rs/T.S.

PROSLAVA

VRANJSKI NAPREDNJACI OBELEŽILI KRSNU SLAVU: Proslavili Svetu Petku (FOTO)

Srbija -

VRANJE - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju danas obeležava slavu stranke, Prepodobnu mati Paraskevu, u narodu poznatu kao Sveta Petka. Nakon svete liturgije u Sabornom hramu Svete Trojice, obavljeno je sečenje slavskog kolača. Prisustvovali su funkcioneri Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, gradonačelnik dr Slobodan Milenković ,narodni poslanik Milan Ilić, zamenica gradonačelnika Zorica Jović, gradski većnici, načelnik Gradske uprave, kao i direktori javnih preduzeća, filijale RFZO u Vranju, TO Vranje.

SNS Vranje, Sveta petka slava
foto: Kurir.rs/T.S.

Svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke današnju slavu Prepodobnu mati Paraskevu – Sveta Petku čestitao je potpredsednik odbora i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

"Srpska napredna stranka već 13 godina slavi ovu slavu i od 2012. godine je preuzela odgovornost za rukovođenje ovom zemljom. Naš dalji put je da razvijamo Vranje, da razvijamo Srbiju i nadam se da ćemo u tome itekako uspeti. Pre svega moramo da se suočimo sa pandemijom koronavirusa i da iz nje izađemo što bezbolnije. Nadam se da ćemo naredne godine moći da proslavimo slavu onako kako to i dolikuje i kako smo to činili pre pandemije, a zahvaljujući pre svega mudrošću predsednika Vučića očekujem da ćemo bržim i značajnijim koracima krenuti napred u razvoj naše zemlje", izjavio je medijima Milenković.

Slavski kolač, ovogodišnji kum slave Božidar Ilić član GrO SNS u Vranju predao je novom kumu narodnom poslaniku Milanu Iliću.

SNS Vranje, Sveta petka slava
foto: Kurir.rs/T.S.

Predsednik GrO SNS Vranje i narodni poslanik Slaviša Bulatović, uputio je čestitku povodom današnjeg praznika.

"Svim pravoslavnim vernicima koji slave Sveta Petku Paraskevu čestitam praznik sa željom da ovaj dan proslave u dobrom zdravlju, miru i toleranciji okruženi ljudima koje poštuju i vole, posebno negujući tradicionalne vrednosti.

Današnji dan je i slava Srpske napredne stranke. Uveren sam da su međusobno uvažavanje i razumevanje, ljubav i solidarnost kojima nas uči naša vera, najveća snaga i motivacija da prevaziđemo sve prepreke i nedaće za bolje sutra svih građana.

Svim članovima i simpatizerima najveće stranke u Srbiji čestitam slavu i želim puno uspeha u budućem radu", navodi u čestitki Slaviša Bulatović predsednik GrO SNS Vranje.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track