75. ROĐENDAN SUBOTIČKOG JKP ČISTOĆA I ZELENILO: Smotra u centru grada, prikazana sva vozila, mehanizacija i oprema
Foto: SUBOTICA ŽIVI

75. ROĐENDAN SUBOTIČKOG JKP ČISTOĆA I ZELENILO: Smotra u centru grada, prikazana sva vozila, mehanizacija i oprema

Srbija -

Današnji dan u Subotici protekao je u znaku JKP Čistoća i zelenilo”. Preduzeće slavi jubilej - 75. godina postojanja, kao i 135 godina održavanja čistoće u Subotici. Tim povodom, u samom centru grada je izvedena smotra za sugrađane na kojoj su prikazana sva vozila, mehanizacija i oprema koje preduzeće svakodnevno koristi u radu kako bi Subotica bila čista i uredna. Jubilej je upriličen i svečanim događajem u Velikoj većnici Gradske kuće, gde je predstavljena nova monografija. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Stevan Bakić, koji je zaposlenima čestitao jubilej i poželeo uspešan nastavak poslovanja.

Subotica
foto: SUBOTICA ŽIVI

“Poznato je da je Subotica grad sa tradicijom, da ima čiste ulice i uređene zelene površine i drvorede i da se pored jubileja 75. godišnjice od osnivanja JKP „Čistoća i zelenilo”, beleži i 135 godina od kada je gradski lekar u svom izveštaju u gradskom veću 1887. godine, skrenuo pažnju da su ulice neizmerno prljave i da treba preduzeti mere protiv epidemije kolere. Veliki uspesi u poslovanju JKP Čistoća i zelenilo” rezultat su odgovornog i sistematičnog organizovanja, upravljanja i rukovođenja, orijentisanog na izazove i promene u okruženju sa jasno definisanim ciljevima koje treba ostvariti uz optimalno angažovanje i organizaciju resursa. Pored objekata i tehnike, značajan resurs preduzeća su i svi zaposleni. Zato danas, posebno želim da se zahvalim penzionerima koji su se trudili da ovo preduzeće u kojem su proveli svoj radni vek, ostvari što bolje rezultate potvrđujući istovremeno da je svaki radnik bitna karika u lancu dobrog poslovanja preduzeća. Čestitam jubilej JKP „Čistoća i zelenilo”, a svim zaposlenima želim dobro zdravlje i puno sreće i uspeha u daljem radu” izjavio je Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice.

Subotica
foto: SUBOTICA ŽIVI

Prisutnima se obratio i direktor JKP „Čistoća i zelenilo” Slobodan Milošev, koji je obećao da će preduzeće i u narednom periodu nastaviti da se razvija i uspešno posluje u korist sugrađana.

Subotica
foto: SUBOTICA ŽIVI

“Danas sa ponosom obeležavamo i slavimo 75 godina postojanja našeg preduzeća. Ovaj sjajan kolektiv strpljivo je stvaran decenijama. Moja velika želja je da i dalje bude putokaz za hrabre i vredne. Ono što mogu da vam obećam jeste da ćemo nastaviti sa radom, nastavićemo da rastemo, da se razvijamo i trudićemo se da i u budućnosti postižemo značajne rezultate u korist grada, društva, ekonomije i ekologije” izjavio je Slobodan Milošev, direktor JKP „Čistoća i zelenilo” Subotica.

Subotica
foto: SUBOTICA ŽIVI

Subotica živi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track