"IMAM SAMO JEDNU ŽELJU, DA NAĐEM SVOJE DETE" Potresne poruke oca nestale Ilinke iz Priboja: Ne odustaje od potrage i moli za pomoć
Foto: RINA/Privatna arhiva, RINA

da li ste je videli?

"IMAM SAMO JEDNU ŽELJU, DA NAĐEM SVOJE DETE" Potresne poruke oca nestale Ilinke iz Priboja: Ne odustaje od potrage i moli za pomoć

Srbija -

Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala pre 20 dana ima samo jednu želju, a to je da pronađe kćerku i od traganja ne odustaje nijedan jedini dan.

"Verovatno vreme čini svoje i možda se neki ljudi udaljavaju ili su po strani. Ovo jeste moja životna bitka, moja najveća životna bitka koju moram da dobijem. Vama želim da zamislte neku lepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka", napisao je njen on na Fejsbuku.

Apeluje na sve ljude dobre volje, udruženja i profesionlace da ostanu uz njega i pomognu mu da pronađe svoje dete.

"Išao sam u Rudo, sa pripadnicima policije pratili smo reku. Video sam se sa ljudima iz GSS i Ronilačkog kluba. Danas ću verovatno sam pretraživati Lim", dodao je Dalibor.

Podsetimo, Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra u popdnevnim satima u starom delu Priboja na pešačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja