JOŠ DANAS TRAJE HUMANITARNA AKCIJA PRODAJE MEDA ZA POMOĆ TURSKOJ I SIRIJI!
Foto: ​​​​​​​Grad Subotica

JOŠ DANAS TRAJE HUMANITARNA AKCIJA PRODAJE MEDA ZA POMOĆ TURSKOJ I SIRIJI!

Srbija -

Udruženje pčelara “Pčela” iz Subotice organizuje humanitarnu akciju prodaje meda za ugroženo stanovništvo Turske i Sirije. Akcija traje dva dana, a sav prikupljeni prihod od prodaje biće uplaćen na namenski račun za pomoć stanovništvu.

Članovi udruženja donirali su razne vrste meda sa posebno štampanim nalepnicama za humanitarnu akciju i ovim putem odlučili da se priključe akciji na nivou cele Srbije i pokažu svoju humanost. Već dugi niz godina sarađuju i sa Crvenim krstom koji je otvorio poseban namenski račun za potrebe prikupljanja sredstava. Kako iz Crvenog krsta javljaju, na tom računu se nalazi preko 15 miliona dinara i nadaju se da će Subotičani izaći u što većem broju kako bi se prikupilo što više sredstava.

1 / 7 Foto: ​​​​​​​Grad Subotica

Na osnovu procene potreba, prikupljena sredstva biće podeljena u odnosu 60% za Tursku, 40% za Siriju i biće upućena što je pre moguće kako bi se ugroženom stanovništvu pomoglo. Jedan ljudski gest nekome mnogo znači, pogotovo u ovako teškoj situaciji i stoga pozivamo sve koji su u mogućnosti i žele da pomogu, da dođu na Gradski trg u Subotici, kupe teglu meda i pokažu humanost na delu.

Grad Subotica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track