"STRAŠNO, MOLIO SAM SE DA SE NE PREVRNU" Stavio šestoro dece na kvad, pa ih vozio po strminama! Prizor ZGROZIO SVE (FOTO)
Foto: Z.G.

"STRAŠNO, MOLIO SAM SE DA SE NE PREVRNU" Stavio šestoro dece na kvad, pa ih vozio po strminama! Prizor ZGROZIO SVE (FOTO)

Srbija -

Za vreme praznika turisti su opseli srpske planine koje nude razne sadržaje i avanture. U želji da iskuse nešto novo i da ugode deci ponekad prevazilaze sve granice normalnosti. Tako je i na planinskoj lepotici Tara.

Na njoj vrvi od turista, domaćih i stranih, koje ni baš lepo vreme nije sprečilo da dođu. Mnogi šetaju i uživaju u pejsažima, neki iznajme bicikle, a ima i onih kojima je ovo prilika da iznajme kvad i provozaju. Ali, scena kada je čovek na kvadu vozio šestoro dece, od koje nijedno nije stariji od osam godina, zgrozila je mnoge koji su ih videli.

- Ne mogu da verujem! Da li je moguće da odrastao čovek nema ovoliko pameti? Bez obzira da li je on iskusan vozač kvada, da stavi šestoro male dece i da ih vozi po makadamskom putu je van svake pameti – kaže posetilac Tare iz Užica.

On kaže da je čuo kako taj čovek razgovara sa nekim ženama, ali da nisu pričali na srpskom.

- Jezik na kome su pričali čini mi se da je mađarski. Te žene su verovatno majke te dece koje je vozio. Vozio ih je po makadamskom usponu i strmim nizbrdicom. Nije išao brzo, ali ... Gledao sam sa strepnjom šta radi i molio Boga da se ne prevrnu. Strašno! – kaže naš sagovornik, koji je sa ženom došao da provede mini odmor.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track