POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA RELACIJI SRČANIK – TAKOVO: Evo koji će se alternativni pravci koristiti
Foto: GM info

POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA RELACIJI SRČANIK – TAKOVO: Evo koji će se alternativni pravci koristiti

Srbija -

Zbog radova na izgradnji obilaznice oko Gornjeg Milanovca na relaciji Srčanik - Takovo od danas u 22 sata biće izvršena potpuna obustava saobraćaja na ovom delu državog puta, saopštavaju iz kabineta predsednika opštine.

Izmena postojećeg režima saobraćaja sprovodiće se na državnim putevima I i II reda kao i na nekategorisanim odnosno lokalnim putevima na teritoriji opštine Gornji Milanovac.

Preusmerenje saobraćaja na nekategorisanim putevima vodiće se jednosmernim obilascima. Saobraćajni tokovi koji se kreću iz smera Takova ka Gornjem Milanovcu vodiće se nekategorisanim putevima KO Takovo, Brusnica - skretanje pre osnovne škole u Takovu, zatim kroz Saviće do Jasena.

Saobraćajni tokovi koji se kreću iz smera Gornjeg Milanovca ka Takovu vodiće se državnim putem II B reda broj 360, od Srčanika preko Lokve i Sinoševića do Takova.

"Pomenutom deonicom na kojoj se izvode radovi od Srčanika do Takova, biće omogućen prolazak vozilima službe hitne medicinske pomoći, vatrogasnih jedinica, pripadncima policije, lokalnom stanovništvu i privrednicima koji imaju poslovne objekte na ovoj relaciji. Mole se vozači da prilikom korišćenja navedenih alternativnih pravaca perilagode brzinu uslovima puta", stoji u saopštenju kabineta predsednika opštine.

Autobuske linije koji saobraćaju delom puta koji se rekonstruiše do srede 19. jula koristiće dosadašnju rutu, a od 19. jula kretaće se alternativnim pravcima.

Kurir.rs/gminfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track