"ČAČAK OSTAO BEZ STRUJE ZBOG SUPERĆELIJSKE OLUJE!" Dopisnica Kurira otkrila kakvo je stanje nakon nevremena: PREVRNUO SE ŠLEPER
Foto: Instagram Printscreen 192.rs, Printscreen/Tik Tok, Kurir Televizija

KURIR TV

"ČAČAK OSTAO BEZ STRUJE ZBOG SUPERĆELIJSKE OLUJE!" Dopisnica Kurira otkrila kakvo je stanje nakon nevremena: PREVRNUO SE ŠLEPER

Srbija -

Olujno nevreme koje je sinoć zahvatilo Zapadnu Srbiju nije zaobišlo ni Čačak. Jak vetar je obarao drveće, što je dovelo do pada stabala na ulice, a u nekim delovima grada je čak bio blokiran saobraćaj. Takođe, došlo je do oštećenja na elektromreži, pa je mnogo delova grada ostalo bez struje.

Reporterka Violeta Jovičić izvestila je iz Čačka o trenutnom stanju u tom području.

- Još uvek postoje delovi grada Čačka i određena mesta u kojima nije stigla struja juče, zapravo skoro čitava teritorija grada Čačka bila je bez struje u jednom momentu negde. Što se tiče snabdevanja električnom energijom, situacija je bila mnogo bolja nego u Vojvodini i Beogradu - rekla je Jovičić i dodala:

01:39

ČAČAK OSTAO BEZ STRUJE ZBOG SUPERSONIČNE OLUJE! Reporterka Kurira otkrila kakvo je stanje nakon nevremena: PREVRNUO SE ŠLEPER

- U Čačku je pričinjena šteta, ali ne toliko velika kao u drugim delovima zapadne Srbije, kao što su Kosjerić i Užice, gde je padao grad. Nadamo se da još uvek nije uništio, pre svega, rodnu malinu koja je u jeku berbe, ali više informacija ćemo imati tokom današnjeg dana. Ovde u Čačku, krovna konstrukcija na tribinama, ulična svetiljka, betonski stubovi i put su oštećeni, pa je u jednom momentu bio obustavljen saobraćaj, vozni saobraćaj na pruzi Čačak-Požega, kao i na lokalnom putu. Takođe, došlo je do prevrtanja jednog šlepera na auto-putu Miloš Veliki, ali to su samo neke od posledica, da kažemo, manjih šteta koje su se dogodile juče.

Violeta Jovičić
foto: Kurir televizija

- Srećom, Zapadnu Srbiju ovoga puta je zaobišlo katastrofalno nevreme koje je zadesilo ostale delove naše zemlje - zaključila je reporterka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja