"SVE ŠTO MI ON KUPI JE GLUPOST" Hit odgovor Novosađanke na pitanje koji je NAJGORI POKLON koji ste dobili za 8. mart (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

"SVE ŠTO MI ON KUPI JE GLUPOST" Hit odgovor Novosađanke na pitanje koji je NAJGORI POKLON koji ste dobili za 8. mart (VIDEO)

Srbija -

Danu žena se obeležava danas, a neki Novosađani podsetili su se koji je najgori poklon koji su dobili ili poklonili.

Video ove ankete iz objavljen je na TikTok profilu "gradske info", uz opis "Koji je najgori poklon koji ste dobili ili poklonili za 8. mart?"

Odmah je u prvom kadru bila jedna gospođa koja je sve oduševila i nasmejala odgovorom.

- Pa sve su gluposti što on kupi - bio je odgovor na pitanje da li vam je muž kupio neku glupost.

Gospođa je ovim sve nasmejala, ljudi su i u komentarima pisali pozitivne reakcije.

- Ja ništa ne volim stalno. I kad šetam ne mogu da idem istim putevima. Moram da menjam, da isprobam sve - rekla je ona, a onda je bilo pitanje da li možda treba muža da promeni?

- 58 godina smo zajedno, kasno je, mozda bih kad bi mogla, ali ne ide sad - govorila je ona kroz osmeh.

@gradskeinfo Који је најгори поклон који сте добили или поклонили за 8. март? 🤔🌹 Пишите нам у коментару 👇 #foryou #4upage #gradskeinfo #osmimart #8mart #novisad #anketa #danzena #viral ♬ original sound - gradskeinfo

Pažnju su privukli i mladić i devojka koji su sedeli na klupi, a on je istakao da ništa ne kupuje za 8. mart, kao i da su oni samo prijatelji, sa čim se mnogi u komentarima nisu složili, te smatraju i da ova devojka oseća ipak nešto više.

"Jao, jadna devojka.... Nadam se da mu se više nikad neće javiti u životu jer oni nisu prijatelji nego u šemi", jedan je od tih komentara.

"Mi smo toliko stari, supruga i ja, da se mi jedino volimo posle 55 godina. Mi se poklanjamo jedno drugome kad se ujutru probudimo", rekao je jedan čovek koji je takođe izazvao pozitivne komentare.

Bonus video:

01:50

KAKO SREMICE GLEDAJU NA POLOŽAJ ŽENA DANAS: Cvećare imaju pune ruke posla, ali dame ne veruju u ravnopravnost (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track