Potrebni bravari, prodavci, mesari...
Foto: KURIR

Zrenjanin

Potrebni bravari, prodavci, mesari...

Srbija -
Na Sajmu zapošljavanja 20 poslodavaca traži 215 radnika

ZRENJANIN - U Zrenjaninu će danas biti održan 14. Sajam zapošljavanja, za koji je, do sada, 20 poslodavaca prijavilo da im je potrebno 215 radnika, pretežno proizvodnih zanimanja.Iz zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanja (NSZ) je najavljeno da su potrebni šivači, bravari, elektoinstalateri, prodavci, mesari, terenski komercijalisti, agenti prodaje, elektoinženjeri i mašinski inžinjeri, koji se na sajmu mogu susreti sa predstavnicima firmi i poslodavaca i u pisanoj formi iskazati želju za zapošljavanjem.

Na prethodnom, prolećnom, 13. sajmu zapošljavanja, 28 firmi je u direktnom susretu sa nezaposlenima ponudilo 212 radnih mesta , a u narednih šest meseci zaposlili su 260 radnika.

Na području Srednjobanatskog okruga je, prema evidenciji filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, krajem avgusta bilo 18.414 nezaposlenih, a od toga u Gradu Zrenjaninu 10.253. Ovogodišnji jesenji Sajam zapošljavanja, biće održan od 11 do 14 sati, u hali sportova na Karađorđevom trgu, a organizuju ga zrenjaninska NSZ i Lokalni savet za zapošljavanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track