Rasprodat doček nove godine u Prolom banji
Foto: Milen Djordjevic

Navala

Rasprodat doček nove godine u Prolom banji

Srbija -
Najveće interesovanje za najluđu noć u hotelu Radan su i ove, kao i nekoliko prethodnih godina, pokazali turisti iz Bugarske, ali i Makedonije, Rusije i Poljske

PROLOM BANJA - Svi kapaciteti za doček Nove godine u Prolom banji su rasprodati. Najviše gostiju dolazi iz Bugarske, Makedonije i Rusije, koji su još u septembru rezervisali aranžmane.- Zahvaljujući velikom interesovanju, pre svega stranih turista, u Prolom banji doček Nove godine je kompletno rasprodat. Najveće interesovanje za najluđu noć u hotelu Radan su i ove, kao i nekoliko prethodnih godina, pokazali turisti iz Bugarske, ali i Makedonije, Rusije i Poljske, koji su još u septembru vršili rezervacije ol-inkluziv aranžmana sa svečanim večerama, neograničenim pićem, velnesom, bazenom - kaže Zlatko Veljović, direktor Prolom banje.

Veljović dodaje da je Prolom banja pripremila povoljne pakete za reprizu dočeka i ističe da su ovi paketi ujedno namenjeni svima koji žele da Novu godinu dočekaju u krugu najbližih, a preostale neradne dane iskoriste za kratki odmor i zabavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track