U Vojvodini tokom proslave 28 pacijenata zadržano na lečenju

U Vojvodini tokom proslave 28 pacijenata zadržano na lečenju

Srbija -
Intoksikacija je bilo šest, tuča 12, s tim da je jedna osoba zadržana s teškim povredama na Klinici za neurohirurgiju, a bilo je i 12 pacijenata povređenih u saobraćajnim udesima

NOVI SAD - Tokom proslave Nove godine po starom kalendaru u Urgentnom centru zadržano je 12 pacijenata, a u Kliničkom centru Vojvodine 16 pacijenata s raznim tipovima povreda, saopšteno je danas iz Kliničkog centra.

Intoksikacija je bilo šest, a tuča 12, s tim da je jedna osoba zadržana s teškim povredama na Klinici za neurohirurgiju. Bilo je i 12 pacijenata povređenih u saobraćajnim udesima, od čega je dvoje zadržano s teškim povredama u Urgentnom centru, navodi se u saopštenju za javnost.

Predstavnice nevladine organizacije Kolo srpskih sestara danas su uručile tradicionalne poklone prvoj rođenoj devojčici i dečaku, koji su rođeni prvoga dana po starom, Julijanskom kalendaru.

Reč je o dečaku koga je rodila Dragana Jarčević-Đorđević iz Bačke Planke, noćas u 1.22, kao i o devojčici od majke Aleksandre Petković iz Novog Sada koja je rođena u 8.26 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track