Vanzemaljci posetili salaš u Kikindi?!

Vanzemaljci posetili salaš u Kikindi?!

Srbija -
Videla sam veliku narandžastu bleštavu svetlost kako lebdi u visini drveća. Nisam smela da mrdnem dok nije nestala. Prošle zime pronašla sam neobične tragove, kaže meštanka Dušica Kovačević (55)

KIKINDA - Posao za Moldera i Skali!Naizgled pitom salaš supružnika Dušice (55) i Marinka Kovačevića (60) na periferiji Kikinde krije neobičnu misteriju. Nakon što su prošle zime kraj ograde, pa čak i ispod jednog prozora, pronašli neobične tragove u snegu, koje, kako kažu, nisu napravile životinje ni ptice, nedavno su, kako tvrde, bili svedoci „dosije X“ situacije. U vreme dok je i ovim delom Banata besnela snežna mećava, nedaleko od salaša pojavila su se neobična jarka svetla.- Kad sam oko šest sati ujutro pogledala kroz prozor, u pravcu stotinak metara udaljenog voćnjaka ugledala sam jaku svetlost narandžaste boje i pozvala muža da ustane. Jedna za drugom, četiri svetlosti igrale su po snegu. Potom smo primetili kako se s neba spušta nekakva velika bleštava svetlost. Lebdela je u visini drveća. Uplašili smo se i pozvali policiju. Odgovorili su nam da ih pozovemo kad utvrdimo šta se tačno desilo. Nismo smeli da mrdamo iz sobe dok svetlost nije nestala - prepričava Dušica detalje neobične misterije za Kurir i priznaje da se dugo lomila da li da javno progovori o ovom fenomenu.- Sin me je upozoravao da ne pričam da se ne bih blamirala. Ali ništa od ovoga nisam izmislila. Znam šta sam videla - uverava Dušica.

Na naše pitanje kako bi se suprug i ona ponašala da su se u sne žno jutro iskrcali “mali zeleni” Dušica odgovara:-Morali bi domaćinski da ih ugostimo kafom, rakijom i šunkom da nas ne odnesu. Šalu na stranu, i dalje razmišljam o ovome. Svakog jutra bacim pogled kroz prozor, ali svetlosti više nema - iskrena je ona.

Na ovom mestu je bila neobična svetlost
Na ovom mestu je bila neobična svetlost

Proverite kako je, pa javite

“Ako su vanzemaljci, i odluče da vas odvedu, proverite kako je tamo pa mi javite. Ukoliko vam bude lepo, neka dođu i po mene”- poručio nam je sin kad smo mu ispričali šta smo videli. Smatram da to nisu bili vanzemaljci, ali ne znam odakle potiče svetlost koju smo videli- kaže Marinko.

U komšijskoj njivi NATO bomba

Naš salaš baš je na čudnom mestu. Na njivi komšije Stevice Radulaškog prve junske noći 1999. godine pala je NATO bomba koja i dalje „spava“ duboko u zemlji. Dok su tri projektila pogodila kasarnu, četvrta je promašila cilj, i zarila se 300 metara dalje u Stevičinu njivu. Tu je još uvek- odmahuje rukom Dušica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track