Profesor Đorđe Petrović kandidat za Februarsku nagradu
Foto: Beta

Novi Sad

Profesor Đorđe Petrović kandidat za Februarsku nagradu

Srbija -
Specijalista ortopedije vilice prof. dr Đorđe Petrović kandidat za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za minulu godinu, odlučila gradska Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu

NOVI SAD - Specijalista ortopedije vilice prof. dr Đorđe Petrović kandidat je za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za minulu godinu, odlučila je danas gradska Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu.Odluka je doneta većinom glasova, a konačnu reč o dobitniku tog priznanja daće odbornici gradskog parlamenta na sednici koja bi trebalo da bude održana 25. januara, navedeno je u saopštenju iz Skupštine grada.

Februarska nagrada je društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada, koja su u duhu negovanja slobodarske tradicije tog grada i jedinstva njegovih stanovnika, a dodeljuje se povodom Dana grada 1. februara. Na taj dan 1748. godine Novi Sad je dobio status slobodnog kraljevskog grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track