Dom zdravlja u Gračanici dobio dva vozila

Donacija Euleksa

Dom zdravlja u Gračanici dobio dva vozila

Srbija -
Ovaj vredan poklon će naš rad na terenu učiniti još efikasnijim u smislu bržeg dolazka do pacijenata i poboljšanja dostupnosti zdravstvenih usluga kroz rad naše patronažne službe, saopštila Informativna služba DZ Gračanica

GRAČANICA - Predstavnici Euleksa poklonili su Domu zdravlja Gračanica dva vozila, donaciju koja će pomoći lekarima da brže dođu do pacijenata, saopštila je danas Informativna služba te zdravstvene ustanove.

Vozila marke Folksvagen golf variant 1.9 TDI predali su Džon Neuton i Tomas Samscan, navodi se u saopštenju i ističe da Kolegijum lekara Doma zdravlja u Gračanici izražava veliku zahvalnost na vrednom poklonu.

Ključeve je primio pomoćnik direktora za ekonomsko-finansijska pitanja Milorad Milatović, navodi se u saopštenju.

"Kao i do sada, i u buduće će zdravstveni radnici Doma zdravlja u Gračanici raditi na očuvanju Hipokratove zakletve pružajući zdravstvene usluge svima koji nam se obrate. Ovaj vredan poklon će naš rad na terenu učiniti još efikasnijim u smislu bržeg dolazka do pacijenata i poboljšanja dostupnosti zdravstvenih usluga kroz rad naše patronažne službe", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track