SNS: Pajtić da brine o zapošljavanju a ne o SNS i izborima!
Foto: Marina Lopičić

Odgovorili mu novosadski naprednjaci

SNS: Pajtić da brine o zapošljavanju a ne o SNS i izborima!

Srbija -
Vanrednih izbora u Novom Sadu ne boji se jedino SNS, stranka koja bi ostvarila veliki skok u rezultatima. Demokratska stranka gotovo da i ne postoji, članstvo se osipa, odbornička grupa se smanjuje, profiteri su se razbežali," saopštio je novosadski odbor SNS

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pozvao je danas predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da brine o tome kako da Vojvodina više ne bude region sa najvećom stopom nezaposlenosti a da opštine iz Vojvodine budu među onima sa najvećom zaradom a ne o tome kako će SNS proći na izborima.

"Vanrednih izbora u Novom Sadu ne boji se jedino SNS, stranka koja bi ostvarila veliki skok u rezultatima u odnosu na prethodne izbore. Demokratska stranka u Novom Sadu gotovo da i ne postoji, članstvo se osipa, odbornička grupa se smanjuje, profiteri su se razbežali," saopštio je novosadski odbor SNS.

Iz tog odbora saopštavaju da ne veruju da DS zaista priželjkuje izbore, već, smatraju da je toj stranci bliža opciji da se napravi nova većina u Skupštini Grada Novog Sada."SNS postavlja pitanje Demokratskoj stranci ko su danas prihvatljivi partneri za njih u gradu, da li neka od stranaka vladajuće koalicije ili samo Srpska radikalna stranka", kaže se u saopštenju.Novosadski naprednjaci konstatuju da je pokrajinski premijer Bojan Pajtić, "trenutno u stanju očaja", i da je "opsednut" SNS-om zbog čega svakodnevno kritikuje stranku koja ima 45 odsto podrške građana Srbije.

U saopštenju se ističe da je Bojan Pajtić posebno ogorčen zbog gubitka vlasti u Novom Sadu, a da je podrška Novosađana SNS-u potvrđena na izborima za mesne zajednice na kojima su njihovi kandidati osvojili 82 odsto mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track