Revolucija u svetu knjige
Foto: Promo

Revolucija u svetu knjige

Zabava -

Euforija kupovine i prodaje knjiga knjiga nekako uvek dodje i ode sa Sajmom: u oktobru odlučimo da ćemo više čitati, započnemo neki roman (možda baš taj što smo kupili na Sajmu knjiga)… ali udjemo u dnevnu rutinu viška posla i manjka vremena i - ponovo se posvetimo knjigama tek pred letovanje, pa na odmoru ponešto prelistamo… do nove euforije na jesen… I, tako godinama, kao začarani krug.

Istraživanja u Srbiji i regionu pokazuju da se sve manje čita, zbog manjka novca i vremena. “Tako mnogo knjiga, a tako malo vremena”, govorio je čuveni muzičar Frenk Zapa, dok je slavni Hemingvej primetio da “nikada nećete naći odanijeg prijatelja od knjige”.

Zato smo započeli “Knjige na dlanu” revoluciju! Po neverovatno niskim cenama i samo jednim klikom ili telefonskim pozivom - ceo svet knjiga za tren je na vašem dlanu.

foto: Promo

Neodoljiva ponuda

Naravno da ste svi bili na Sajmu knjiga. Izvesno ste pronašli neke odlične ponude i popuste. I knjižare i trafike često imaju dobru ponudu.

Ali, garantujemo da ponudu poput naše nigde niste videli. Knjiga po ceni kafe!

Nemoguće? Varate se, nije nemoguće. Veoma je moguće! Naša ponuda knjiga nudi klasike domaće i svetske književnosti po ceni jedne kafe, odnosno 150 do 200 dinara. A sigurni smo da se svako može odreći makar jedne kafe ili pića nedeljno - da bi obogatio kućnu biblioteku i pružio sebi priliku da dodatno oplemeni svoju ličnost i duh.

Jednostavno, po ovako pristupačnim cenama, šteta je propustiti ponudu i ne kupiti knjigu.

Do knjige - nikad lakše

Užurbanost savremenog sveta učinila je da ljudi imaju sve manje i manje vremena za sebe i svoje potrebe. Pa to malo vremena obično provedu uz neku seriju, film, utakmicu… Mnogi čak ne stignu ni da trknu do obližnje knjižare i pogledaju šta je trenutno u ponudi.

Knjige na dlanu znaju i rešenje za to.

Portal Knjige na dlanu nudi vam mogućnost da do nove knjige dodjete bukvalno uz par klikova ili jedan poziv telefonom.

U eri savremenih tehnologija, pružamo vam mogućnost da vam naša ponuda knjiga bude na dohvat ruke. A kada pronađete naslov koji vas interesuje, možete ga poručiti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Sve što je potrebno je da popunite podatke za slanje knjiga i da odaberete način plaćanja. I za to smo vam maksimalno izašli u susret, jer smo obezbedili mogućnost plaćanja karticom, preko uplatnice ili pouzećem.

Knjiga – najlepši poklon

Ukoliko se bliži neki poseban datum - rođendan, godišnjica ili neka druga prigoda, i poklonom želite nekom da poručite koliko je važan, knjiga je bez sumnje najbolji izbor.

foto: Promo

Knjiga za poklon je naša nova usluga kojom vam pomažemo da uprkos svakodnevnim obavezama, uz samo nekoliko klikova - dok čekate u redu u banci, pošti, u gužvi ili u prevozu, naručite knjigu. Najlepši poklon - knjiga ili komplet knjiga stići će na adresu slavljenika najvećom brzinom, ili u roku koji vi naznačite.

Iznenadjenje i sreća? Garantovani!

www.knjigenadlanu.com

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track