Coca-Cola x New Years' District festival: Magazin Sensa započeo je prazničnu razmenu knjiga
Foto: Adria Media

Coca-Cola x New Years' District festival: Magazin Sensa započeo je prazničnu razmenu knjiga

Zabava -

Članovi redakcije magazina Sensa organizovali su inspirativnu akciju razmene omiljenih knjiga između sugrađana, u cilju podizanja svesti o važnosti čitanja.

Sensa magazin je danas od 17 do 19 časova pokrenuo jednu malo drugačiju prazničnu aktivnost u okviru New Year's District festivala koji se održava na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka. Radi se o prazničnoj razmeni knjiga između naših sugrađana, kako bi se ukazalo na lepotu i vrednost čitanja. Ovom događaju mogu prisustvovati svi građani, a osnovna ideja je da donesu knjigu koja je ostavila najveći utisak na njih i tako svoju inspiraciju prenesu dalje, a zauzvrat dobiju knjigu koja je pokrenula neku drugu priču.

Kako je magazin Sensa posvećen podizanju svesti o važnim pitanjima kao što su ekologija, rad na sebi, briga o psihičkom i fizičkom zdravlju, ova aktivacija je bila neizostavan deo prazničnog programa. Pored podsećanja na prednosti i društveni značaj knjiga, čitanja, obrazovanja i razmene ideja, prisutni su uživali i u bogatoj scenskoj ponudi i pratećim sadržajima.

Ukoliko postoji neka knjiga koja vas je tokom ove godine inspirisala, pokrenula vaš duh i oplemenila vašu stvarnost, ponesite je sa sobom i razmenite je sa nekim, kao simboličan novogodišnji poklon na sledećem Sensa okupljanju 5. januara od 17 do 19 časova. Prvoj akciji razmene knjiga prisustvovali su članovi i saradnici redakcije, prijatelji magazina, kao i zainteresovani građani i time zajedno zavrteli radost i razmenili lepe priče i iskustva.

Ne propustite priliku da dođete na Topličin venac, u Park vojvode Vuka, učestvujete u ovoj i brojnim drugim aktivnostima sve do 8. januara i samim tim budete deo praznične čarolije. Partneri Coca-Cola x New Years' District festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track