PREDLOZI ZA LETOVANJE: Izaberite na vreme savršenu destinaciju
Foto: Printscreen YT/ Lizzy Liv

PREDLOZI ZA LETOVANJE: Izaberite na vreme savršenu destinaciju

Zabava -

Isplanirajte već danas svoje letovanje u nekoj od turističkih agencija. Pogledajte sve ponude na vreme i rezervišite i provedite leto na svojoj destinaciji iz snova. I sami znate koliko su letovanja značajna za ljude. Nekoliko dana provedenih na moru, suncu predstavlja jedan prelepi deo godine kada se možete opustiti i uživati u svim blagodetima poznatih letnjih turističkih mesta.

A, ako uplatite i isplanirate sve na vreme ne morate se u najvećoj sezoni brinuti da li ćete naći ponudu za svoju željenu lokaciju. Letnje putovanje je svakako jedna od najvećih avantura koja vam se može desiti u toku godine. Ako još uvek ne znate gde biste proveli predstojeće leto, ili niste razmišjali, svakako vam savetujemo da pogledate široku ponudu turističke agencije Eta Turs, koja od 1992. godine vodi svoje klijente na brojna putovanja širom sveta. Iz njihove ponude izdvojićemo nekoliko lokacija koje vam se mogu dopasti.

Prelepa španska letovališta

Španija je svakako zemlja koja već godinama unazad privlači turiste iz celog sveta. Međutim, činjenica je da letovališta u Španiji postaju sve češće prvi izbor turista. Tako pored bogate istorije, odlične hrane, arhitekture ovu državu na jugo-zapadu Evrope možete posetiti i samo zbog njenih prelepih letovališta. Klima u Španiji prijatna je gotovo cele godine, pa možete birati u kojem mestu ćete uživati. Ova sunčana zemlja nasmejanih, prijatnih ljudi pružiće vam letovanje koje će vam ostati dugo u pamćenju.

Zavolećete ovu državu, i želećete konstantno da se vraćate Španiji kako biste je u potpunoosti upoznali. Ako i vi želite da letnje dane provedete u Španiji, obavezno pogledajte ponudu koju samo za vas nudi Eta Turs- letovanje Španija. Svakako najpoznatije letovalište, nezaobilazno i za mlade, ali i porodice jeste Ljoret de Mar. Svi koji žele hedonistički odmor moraju posetiti ovo mesto. A uz turističku agenciju Eta Turs imaćete priliku da uživate i u ribarskom gradiću Tossa de Mar, u Figuerasu, rodnom gradu umetnika Salvadora Dalija, u Barseloni i njenom simbolu crkvi Sagrada familia, kao i u ostalim prelepim mestima sunčane Španije.

Dragulj južne Italije- Sicilija

Godinama najpoželjnija evropska destinacija za letovanje je i Sicilija, za koju se odlučuje sve veći broj turista. Posetite Siciliju, a ona će vas na prvi pogled privući svojim šarmom i nateraće vas da je zavolite istog trenutka kada zakoračite na njenu teritoriju. Svako ko je posetio Siciliju mogao je sa sigurnošću da kaže da je ovo mesto posebno i drugačije od bilo kog mesta na svetu.

Najveći gradovi na ostrvu koje ne smete zaobići su Taorima- grad koji nikad ne spava, Đardini Naksos, Kataniju- grad sa koga se pruža najblji pogled na vulkan Etnu i naravno glavni grad Palermo. Ovaj grad poznat je po svojim različitim stilovima, brojnim crkvama i centralnoj gradskoj pijaci. U blizini Palerma nalazi se jedna od najlepših plaža - Mondello, a od ostalih prelepih plaža izdvajaju se Marinello, Cala Rossa i turistima najlepša plaža Scala dei Turchi, koja se nalazi na UNESCO-voj listi. Za celokupnu ponudu turističke agencije Eta Turs, koja se tiče letovanja na Siciliji, pronađite na njihovoj stranici.

Letovanje u magičnim letovalištima u Italiji

Najrazvijenija turistička sila na koju nas asocira bezbroj stvari je svakako prelepa Italija. Ova južnoevropska država obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri ostrva u Sredozemnom moru- Siciliju, Sardiniju i Elbu. Italijanski gradovi su verovatno jedni od najposećenijih svetskih gradova, budući da kroz njih godišnje prođu milioni turista iz svih delova sveta. Italija je veoma dobro turistički razvijena zemlja, koju posećuju turisti u gotovo svim sezonama. Predstavlja državu bogate istorije, kulture i tradicije.

Pored svojih gradskih turističkih centara, Italija je dobro poznata i po svojim letovalištima koja su tokom vrelih meseci prepuna turista. U ponudi turističke agencije Eta Turs možete obići neko od ovih rajskih letovališta. Pored prelepe Sicilije možete posetiti i prestonicu italijanskog letnjeg turizma - Rimini, mesto prepuno klubova i plaža dugim 15km, sunčani San Remo ili jednu od najpoznatijih banja Italije, omiljenu pogotovo u letnjim mesecima Montecatini. Ponude detaljnije pogledajte na linku letovanje Italija.

Nadamo se da su vam se dopali predlozi i da ćete ovog leta uživati u nekoj od navedenih lokacija. Ukoliko se još uvek dvoumite gde da provedete letnje mesece 2023. godine, obavezno posetite sajt agencije Eta Turs i pronađite letovanje koje je stvoreno za vas. Častite sebe i letujte i odmarajte na nekoj od najlepših plaža na svetu.

promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track