PROVELA 24 SATA GOLA SA DEČKOM! Devojka otvoreno o tom iskustvu: Bilo je puno S*KSA, ali sam shvatila da mi OVO NIJE BILO PRIJATNO
Foto: Shutterstock

zanimljivo

PROVELA 24 SATA GOLA SA DEČKOM! Devojka otvoreno o tom iskustvu: Bilo je puno S*KSA, ali sam shvatila da mi OVO NIJE BILO PRIJATNO

Žena -

Kako je to provesti 24 sata skroz go sa svojim partnerom iskusila je Amanda Čatel, američka novinarka fokusirana na seks, odnose, mentalno zdravlje i prava žena.

Ona i dečko nisu se videli mesecima, radili su na daljinu. Iako se nisu videli dugo, uspeli su da održe "ljubav živom", putem videočeta i brojnih mejlova, koji su bili o svemu, od politike do prljavih priča.

muškarac i žena u krevetu, par, krevet
foto: Shutterstock

Znali su da će među njima biti puno strasti jednom kad se napokon ponovo vide, i došao je taj dan. Nakon što je pokupio s aerodroma i nakon što su stigli kod njega, skinuli su se i ostali goli sledeća 24 sata, možda i duže.

Iako se nekima to može činiti malo ekstremnim, oni jedva čekaju da to ponove.

- Ono što je bilo super je to da je bilo puno seksa. Između seksa smo gledali filmove ili serije, iako bi nam obično odvratila pažnju golotinja pa bismo prešli na druge stvari. Ali, takođe smo puno razgovarali o budućnosti - prisetila se.

- Neverovatna je ta dodatna intimnost i iskrenost koja dolazi kada ste goli. Niste samo fizički izloženi, već iz nekog razloga vaše srce i mozak slede taj primer - dodala je.

par
foto: Profimedia

Takođe, dosta je pomoglo, kako kaže Amanda, ispijanje vina i šampanjca. Međutim, ono što je pošlo po zlu je to što je shvatila da ne želi da kuva gola - samo to joj je bilo čudno. Iako je njenom dečku bilo dobro da je gleda kako kuva gola, ona je to odbijala jer neke stvari, kaže, ipak treba držati odvojene.

Posezanje za posuđem i saginjanje da se proveri temperatura u rerni - malo je previše tome svedočiti, objasnila je. Jednostavno nije mogla.

Amanda je, kaže, prilično samosvesna oko svog tela, i iako je doduše, bilo trenutaka kada se malo pokrivala čaršavom, ali uopštenoe bila opuštena. To pripisuje tome što ima partnera koji voli njene obline i nesavršenosti, tako da ima sreće po tom pitanju, ali bilo je puno snage koja je dolazila iz nje i bila je jako ponosna na to.

ljubav, veza, par
foto: Profimedia

U jednom trenutku morali su da se obuku i izaći van i suočiti se sa svijetom...

Iskreno misli da je ovo dovelo njihov odnos na nov nivo. Prilično je sigurna da je ovo ono što sadrži odnos između dve odrasle osobe - golotinja, seks, vino, šampanjac, sir i filmski maraton u pozadini, prenosi YourTango.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:39

OVA ŽENA JE UČINILA NEMOGUĆE! Na neverovatno lak način se izborila sa TEŠKOM EMOTIVNOM KRIZOM Uradila nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track