Premium BW Perla - Novi biser Beograda na vodi
Foto: Promo

Premium BW Perla - Novi biser Beograda na vodi

Zabava -

Rezervišite svoje mesto na prodajnom danu – ''BW Perla days'' koji će se održati 24. i 25. juna u prodajnom salonu KADENA Sotheby's International Realty

Iskoristite jedinstvenu priliku i ugrabite svoje mesto u prvom redu do reke!

Tamo ćete se upoznati sa novom luksuznom zgradom i brojnim pogodnostima koje nudi život na najpopularnijoj lokaciji u Beogradu.

Naši prodajni savetnici iz Kadena Sothesby's Realty tima će biti tu da Vam na najbolji način pomognu da odaberete najbolju investiciju za Vas.

Pogled na reku iz prvog reda – premium životni stil

BW Perla je pravi biser moderne arhitekture, koja svojim stanarima nudi vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.

Korisnike očekuju najkvalitetniji restorani, kafei, prodavnice i mesta raskošnog društvenog života. Blizina škole, vrtića, igrališta i lak pristup Savskom parku privući će porodice sa decom, dok će u uređenim prostorima za šetnju i relaksaciju, duž Sava Promenade ili u obližnjim parkovima, podjednako uživati sve generacije stanara.

Lokacija

Smeštena na izuzetnoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja, BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije. Sa direktnim izlazom na Sava Promenadu i uz Kulu Beograd, novi simbol grada. U neposrednoj blizini nalaze se i stambene zgrade BW Terraces i BW Residences.

Stanovi

Svi stanovi u BW Perla donose ugođaj vanvremenske elegancije kreirajući prostor koji je potpuno usklađen sa vašim životnim stilom. Za dodir potpune prefinjenosti, posebna pažnja je posvećena i najsitnijim detaljima.

Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60m i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Takođe, u svakom trenutku bićete okruženi impresivnim pogledima na reku, Kulu Beograd, grad i Kalemegdan, u zavisnosti od pozicije stana.

Zgrada obuhvata 189 stanova od onih sa jednom do onih sa pet spavaćih soba, sa zadivljujućim pogledima na Savu, Sava promenadu ili panoramu grada sa Beogradskom tvrđavom, u zavisnosti od orijentacije. Prostrani panoramski balkoni neobičnog dizajna doprinose još boljoj prirodnoj osvetljenosti, naglašavaju prelepe poglede i spajaju život napolju i unutra.

BW Perla kombinuje stil, funkcionalnost i kvalitet u svim aspektima savremenog života. Raznolikost planova stambenih jedinica garantuje osećaj luksuza i istinske prefinjenosti. Zgrada je osmišljena tako da obezbedi više stanova na uglovima koji imaju dovoljno sunčeve svetlosti i pogleda ka nebu, uz vrhunske poglede ka reci, unutrašnjem dvorištu i panorami grada.

Premium BW Perla
foto: Promo

Informacije o zgradi

Otkrijte odraz savršenog života u BW Perla, ekskluzivnoj stambenoj zgradi od 25 spratova, sa direktnim pristupom rečnoj obali, uređenim unutrašnjim dvorištem sa ukrasnim vodenim dodacima. BW Perla obuhvata 189 stambenih jedinica različitih kvadratura, projektovanih tako da vas osećaj vanvremenske prefinjenosti i udobnosti očekuje na svakom koraku.

Osim savršenog okruženja, BW Perla poseduje i wellness centar namenjen stanarima, sa zavidnim nivoom sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život u vašoj novoj zgradi.

BW Perla je sinonim za izuzetan život na obali reke, u savremenoj višespratnici sa svim pogodnostima modernog životnog stila. Impresivna zgrada od 25 spratova je idealno okruženje za zdrav i aktivan život. Stanari na raspolaganju imaju širok izbor pogodnosti, uključujući i Wellness centar sa bazenom, teretanom i spa prostorom. U blizini su i rekreativni sadržaji na otvorenom – biciklističke staze kroz ceo projekat, 700 metara dugačka džoging staza oko Savskog parka, teretana pod vedrim nebom i brojne mogućnosti za šetnju ili vožnju rolera. Oni koji više vole opuštanje u mirnom okruženju, uživaće u uređenom unutrašnjem dvorištu sa fontanom koja ih zaklanja od javnih prostora.

Prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, služba za održavanje, podzemna garaža na dva nivoa, obezbeđenje, škola i vrtić u blizini, kao i poseban prostor za prijem pošte samo su neke od prednosti za stanare BW Perle. Druge pogodnosti obuhvataju stanicu za kućne ljubimce i prostor za odlaganje dečijih kolica u prizemlju, parking za bicikle u garaži, kanale za odlaganje smeća i ostave za veće stanove. Odabrani restorani, kafići i prodavnice u prizemlju, kao i blizina Galerije, najveći šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu idealno dopunjuju savremeni životni stil stanara BW Perle.

Premium BW Perla
foto: Promo

Zdrav životni stil

BW Perla spaja najbolje od “spoljašnjeg” i “unutrašnjeg” života u zaokružen svet. Pored jedinstvenih panoramskih balkona i terasa, koji unose svežinu i opuštajuće trenutke života pored reke u vaš novi životni prostor, BW Perla se nalazi i u središtu najboljih mogućnosti za zdrav i aktivan život. U neposrednoj blizini vaše nove zgrade imate idealne uslove za šetnju, džoging, vožnju bicikla ili rolera – duž Sava Promenade, u uređenom unutrašnjem dvorištu ili raskošnom Savskom parku. Na kraju dana, možete se opustiti u wellness centru koji se nalazi u samoj zgradi BW Perla. Tamo vas očekuju recepcija sa juice barom, bazen, teretana, sauna i ostale spa usluge.

Slobodno vreme

Wellness centar za stanare, koji sadrže recepciju sa juice barom, bazen, teretanu sobe za tretmane, saune i druge spa usluge

Unutrašnje uređeno dvorište za stanare, sa zelenilom, fontanom i delom za odmor, povezano sa rekom i Sava Promenadom

Savski park sa sadržajima za rekreaciju, slobodno vreme i za decu

Kafići, restorani i prodavnice u prizemlju

Sava Promenada sa aktivnostima tokom cele godine

Zvuči zanimljivo?

Posetite ''Perla day'' prodajni dan 24. juna 2022. godine i saznajte sve informacije od naših prodajnih savetnika iz KADENA Sothesby's Realty tima.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track