03:41

POZNATE PEVAČICE NAPRAVILE ŠOU U EMISIJI PUSTI BRIGU! Ivana Peters: Moja ćerka me podmlađuje OVO O LEONTINI NISTE ZNALI

KURIR TELEVIZIJA

POZNATE PEVAČICE NAPRAVILE ŠOU U EMISIJI PUSTI BRIGU! Ivana Peters: Moja ćerka me podmlađuje OVO O LEONTINI NISTE ZNALI

Zabava -

U današnjoj emisij Pusti brigu gošće Suzane Petričević bile su Leontina Vukomanović i Ivana Peters, koje su odale svoj recept za podmlađivanje.

- Podmlađujem se tako što gledam moju tinejdž ćerku Saru - rekla je Ivana, dok je Leontina kao najefikasnije sredstvo za podmlađivanje navela rad i priznala da je nepopravljivi radoholičar.

pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Moj recept za energiju i podmlađivanje je samo rad, rad i rad, ali i kontakt sa mladima koji su izvor inspiracije i radosti - kaže Leontina i priznaje da nikada nije vodila računa o zdravoj ishrani, a da se otkad je postala majka potpuno opustila:

- Jedina zdrava navika mi je da ujutru pijem tri decilitra zelenog čaja.-

Ivana je rekla da ako joj dan prođe bez smeha zna da tog dana nešto nije u redu, a o svojoj dugogodišnjoj koleginici i prijateljici Leontini kaže da ima neverovatan njuh da nađe dobre i kvalitetne stvari po neverovatno niskim cenama.

Leontina je podelila zanimljivosti iz svoje karijere za koje malo ko zna.

- Bila sam prateći vokal u poznatoj pesmi Ramba Amadeusa "Glasovne mogućnosti", i radila sam mjuzikl za decu i roditelje: "Nikola Tesla i bitka na magnetnom polju" u Narodnom pozorištu. - rekla je Leontina.

pusti brigu
foto: Kurir televizija

Nije manjkalo ni pesme ni dobre atmosfere. Mikrofona se prva latila Ivana i otpevala svoj hit "Ja ne znam šta se dešava!", koji je celu ekipu u studiju podigao na noge, a potom su obe pevačice izvodile hitove Tozovca i Zvonka Bogdana.

Kada je na red došla pesma Mito Bekrijo pridružila im se i voditeljka Suzana, a studio je preplavila pozitivna energija.

Pevačice radosno očekuju dečiju manifestaciju Radost Evrope koju su u radu sa decom pripremale godinu dana, a koja će se odigrati 4. oktobra u mts dvorani u 18. časova.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja