02:09

MUŽ HOĆE DA ŠTEDI, ŽENI NIJE JASNO ZAŠTO Evo kako se u komičnoj porodici geto planira štednja KUKU BIĆE NAM HLADNO KO U KAPELI!

MUŽ BI DA ŠTEDI, ŽENI NIJE JASNO ZAŠTO Evo kako se u komičnoj Kruševac geto porodici planira štednja KUKU BIĆE HLADNO KO U KAPELI!

Zabava -

U porodici geto ponovo izbijaju nesporazumi između supružnika.

Dok muž pomno prati televizijski program kako bi bio u toku sa najavljenim restrikcijama, žena ga optužuje da samo dangubi pred televizijskim ekranom.

- Biće ko nekad što je govorio moj deda: Gasite svetlo, večerajte, legajte. Hoće da mi bude ladno ko u kapelu - zabrinuto je konstatovao muž, dok žena nije uopšte zabrinuta jer kako kaže restrikcija će biti samo u Beogradu, a ne i u Mirijievu gde oni stanuju.

Muž se na kraju setio da njihov kotao ne mora da se priključuje na struju već da može da radi i na akumulator, te da im opasnost od hladnoće ipak ne preti.

- Može kotao i na akumulator, pa će biti toplo ko u Bečićima - spokojno je zaključio muž.

Šta je bilo dalje pogledajte u današnjoj emisij Pusti brigu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track