02:35

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM

KURIR TELEVIZIJA

DIŽEM TEGOVE OD 15 KILA! Maja Volk šokirala izjavom: UČESTVOVALA BIH U IZBORU ZA MIS, lepota nije samo za klinke

Zabava -

Na pitanje voditeljke Suzane Petričević emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji dokle misli da bude tako zgodna, njena gošća, Maja Volk je odgovorila da je tek počela.

- Predložiću da se osnuje takmičenje za mis 60+, jer lepota nije rezervisana samo za klinke. Što su starije žene bolje izgledaju - rekla je Maja samouvereno.

pusti brigu
foto: Kurir televizija

Recept za njenu top formu je redovno vežbanje u šta spada i dizanje "tegića" od 15 kilograma i naravno ishrana u kojoj nema mesta za termički obrađenu hranu, a na pitanje zašto samo sirova hrana Maja duhovito odgovora:

- Na svetu postoji oko 8 000 000 oblika života njih 7 999 999 ne kuva i nije bolesno. -

Motiv da deli svoje recepte za zdrav život dobila je u periodu kako ona kaže "jastoga" , jer ne voli reč rak, kada je shvatila da ženama puno znači da vide kako se neko poznat nosi sa teškom bolešću.

Profesorka Volk je potom uzela gitaru i sa bendom otpevala stari evergrin hit "Mambo Italiano" na šta su svi zaplesali.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track