POHOVANE PALAČINKE I RUSKA SALATA NA POSEBAN NAČIN! Žiri ostao zatečen: Ova porodica je kuvanjem zaradila 10.000 dinara! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POHOVANE PALAČINKE I RUSKA SALATA NA POSEBAN NAČIN! Žiri ostao zatečen: Ova porodica je kuvanjem zaradila 10.000 dinara! (VIDEO)

Zabava -

Porodica Dimić večeras pokazuje svoje veštine u kuhinji u najpopularnijem kulinarskom šou programu "Majke i snajke" koje se emituju na Kurir televiziji.

Tim Dimić:

Majka Gordana je po zanimanju viši kozmetičar estetičar. U slobodno vreme se bavi latino plesom i obožava da eksperimentiše u kuhinji. Omiljeno jelo joj je Cezar salata i pita od višanja. Snajka Nevena je ekonomista. Voli da čita, šeta i, kao i Gordana, ide već neko vreme na latino ples. Najdraža jela su joj musaka i baklava.

Ivica je takođe ekonomista i radi u struci. Najviše voli da provodi vreme sa svojom ćerkom. Ljubitelj je dobre knjige i kao majka i supruga, latino plesova. Priznaje da nije vešt u kuhinji, ali obožava da jede. Najviše voli da jede pasulj i Švarcvald tortu.

Ivica je od 10 ponuđenih polja izabrao ono pod brojem deset, a iza njega se krio specijalitet pohovane palačinke i ruska salata.

Dame su u nabavci izostavile pet namirnica, što im je oduzelo 10 minuta za pripremu hrane, pa su tako imale svega 50 minuta.

03:16

POHOVANE PALAČINKE I RUSKA SALATA NA POSEBAN NAČIN! Žiri ostao zatečen: Ova porodica je kuvanjem zaradila 10.000 dinara!

Majke su bile oduševljene pripremljenim jelom, pa su dale prosečnu ocenu deset. Takođe, i snajke su bile očarane Neveninom pripremom, pa je i ona dobila za ocenu čistu desetku.

Ivica je uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, s obzirom na to da su mu dva tanjira bila ponuđena. Nakon toga, ušao je u kviz, u kojem je, nakon tačnih odgovora, osvojio 10.000 dinara

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track