DŽOIJEVO POSLEDNJE ZBOGOM ČENDLERU KIDA DUŠU: Slavni glumac oprostio se od Metjua Perija NAJDIRLJIVIJIM REČIMA (FOTO)
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

EMOTIVNO

DŽOIJEVO POSLEDNJE ZBOGOM ČENDLERU KIDA DUŠU: Slavni glumac oprostio se od Metjua Perija NAJDIRLJIVIJIM REČIMA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Metju Peri, poznatiji kao voljeni Čendler je iznenada preminuo u 54. godini života. Zvanični uzrok smrti još uvek nije potvrđen, a njegovi voljeni su ga ispratili na večni počinak. Već nedeljama se čeka da se glumačka ekipa najpopularnije serije oglasi, a upravo to je učinio Met Leblank koji se na najdirivljiji način oprostio od svog prijatelja.

Metju Peri i Met Leblank su jedan od naprepoznatljivijih tandema, njihove uloge Čendlera i Džoija su legendarne, a evo šta je glumac napisao povodom smrti svog druga:

- Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je iskreno među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast da delim binu sa tobom i da te zovem svojim prijateljem. Uvek ću se smejati kada pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti brate moj, konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ.

Fanovi su slomljeni, a mnogi su komentarisali ovaj post, jedan od komentara glasi:

- Duboko u sebi sam čekao da se Džoi pozdravi sa Čendlerom. Čekao sam strpljivo. Kao što ne možete da razmišljate o Lovoriku bez Hardija, isto tako jednostavno ne možete da razmišljate o Džoiju bez Čendlera.

- Čitajući ovo sada sve deluje stvarno. Mnogo je tužno. Imam mnogo ljubavi prema vama, jedan je u nizu komentara.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track