PLESAČI PODELJENI U TRI GRUPE! Pogledajte podelu takmičara za SPEKTATKL! Najpopularniji plesni šou "Rame uz rame sa Draganom"
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PLESAČI PODELJENI U TRI GRUPE! Pogledajte podelu takmičara za SPEKTATKL! Najpopularniji plesni šou "Rame uz rame sa Draganom"

Zabava -

Po proceduri, takmičari u najpopularnije plesnom šou "Rame uz rame sa Draganom" dobivaju nove zadatke u svakoj emisiji.

Nekima se dopadaju, dok neki moraju da izađu iz komfort zone kako bi pokazali raznovrsnost u plesnim stilovima.

Članovi žirija, ali i osobe zadužene za koreografiju, Beba i Lola, okupili su plesače u tzv. dnevnoj sobi, sabirali utiske iz prejašnje epizode, te im predočile nov izazov.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Dakle, ideja je bila se takmičari svojevoljno podele u tri grupe, te da izaberu jednu osobu za koreografa.

- Ta podela nije prijala svima, ali takva je situacija, videćemo kako će se snaći na kraju dana. Svi ovde napreduju, bolje su se upoznali, mislim da će i podela sama biti okej - rekla je Jovanka, odnosno Lola.

PRVI TIM, čine : Stefan Vukašinović, Radomir Pajić, Anton Elkin,Bogdanka Kelča i Aleksandra Radić. Za kapitena, odnosno koreografa izabran je Elkin.

DRUGI TIM, koji se nazvao Žene, a čine ga: Dragana Nikitović, Ivana Đorđević (koreograf), te Nađa Potočnik, Kristina Vasić i Mirela Petrović.

TREĆI TIM, pod imenom Otpad, a čine ga: Negovan Jovičić (kapiten), Zoran Stepanovi, potom Nemanja Nikolić i Milan Trifuvnović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:19:30

RAME-UZ-RAME-S01EP12

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track