TURBULENTNO OCENJIVANJE TAKMIČARA! Ovako izgleda nova tabela, A KO JE PO VAMA BIO NAJBOLJI? Plesači brilirali na podijumu (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

TURBULENTNO OCENJIVANJE TAKMIČARA! Ovako izgleda nova tabela, A KO JE PO VAMA BIO NAJBOLJI? Plesači brilirali na podijumu (VIDEO)

Zabava -

Takmičari su podeljeni u tri grupe, a svaka je sama osmišljavala koreografiju, i svaka je došla sa jasnom i glasnom porukom u vidu plesa.

Više o članovima grupa, ali i njihovom plesu, pogledajte klikom ovde.

Elem, nakon same izvedbe i sabiranja utisaka, te i komentarisanja, na red je došlo i glasanje.

Žiri su činile Dragana Mirković, Beba i Lola, ali i specijalni gost Dušan Kaličanin, glumac.

GRUPE:

PRVI TIM čine: Stefan Vukašinović, Radomir Pajić, Anton Elkin,Bogdanka Kelča i Aleksandra Radić. Za kapitena, odnosno koreografa izabran je Elkin.

DRUGI TIM, koji se nazvao Žene, a čine ga: Dragana Nikitović, Ivana Đorđević (koreograf), te Nađa Potočnik, Kristina Vasić i Mirela Petrović.

TREĆI TIM, pod imenom Otpad, a čine ga: Negovan Jovičić (kapiten), Zoran Stepanovi, potom Nemanja Nikolić i Milan Trifuvnović.

Kaličanin je saopštio, a po kako on kaže njegovom skromnom mišljenju najveći utisak i ekspresiju u plesu je iznela Aleksandra Radić, da je ona prikupila 39 poena.

Potom, iz mase je žiri izveo koreografa iz ekipe "Otpad", odnosno Negovana, a njemu je pripalo 38 poena. Potom su ocenili Nađu Potočnik, koja je zbog svoje dominantnosti u jednoj sceni, dobila 36 poena.

Odmah zatim, progasili su Radomira Pajića, koji je osvojio 39 poena. Kristina Vasić je dobila 36 poena. Anton Elkin je poslao divnu poruku, koja je svima bila fascinantna, a on je osvojio 39 poena. Bogdanka Kelča je osvojila 39 poena. Milan Trifunović je osvojio čitavih 37 poena.

Potom je Mirela izdvojena, zahvalili su joj za nastup, a ona je osvojila 35 poena. Zoran Stefanović je osvojio 36 poena. Ivana Đorđević je osvojila 36 poena. Nemanja Nikolić, osvojio je 38 poena. Nakon njega, ocenili su Draganu Nikitović, a ona je zaradila 33 poena. Stefana Vukašinovića su ocneili sa 39 poena.

Ovako trenutno izgleda lista takmičara po poenima:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs / L. Majer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track