OTVORENA PORUKA PROPAGANDAMA RATA U VIDU PLESA! Takmičari fascinirali žiri kreativnim plesom u "Rame uz rame sa Draganom" (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tvR

OTVORENA PORUKA PROPAGANDAMA RATA U VIDU PLESA! Takmičari fascinirali žiri kreativnim plesom u "Rame uz rame sa Draganom" (VIDEO)

Zabava -

Još jedna epizoda "Rame uz rame sa Draganom"sa sobom nosi najkreativnije izazove.

Naime, takmičari su podeljeni u tri grupe, a svaka je imala svog kapitena, koji je osmišljavao koreografiju.

Prvi tim čine: Stefan Vukašinović, Radomir Pajić, Anton Elkin, Bogdanka Kelča i Aleksandra Radić.

Pre samog nastupa, Aleksandra Radić je opisala kako je izgledala priprema koreografija koju je osmilio kapiten ekipe Anton Elkin:

- Rad sa Antonom je bio jako lep, zabavan, izazovan i nadam se da ćete uživati u našoj koreografiji.

Ovako je izgledao njihov nesvakidašnji nastup:

01:22

Prva grupa ples

Dragana Mirković je ostala fascinirana, kao i ostatak žirija i kaže da je kristalno jasno bilo šta žele da kažu, odnosno poruku koju su poslali svojim plesom, što je i najvažnije.

Drugi tim je pod nazivom Žene, a njega čine Dragana Nikitović, Ivana Đorđević (koreograf), te Nađa Potočnik, Kristina Vasić i Mirela Petrović.

Ovako je izgledao njihov nastup:

01:19

Druga grupa ples

Ova izvedba je Draganu navela na smeh, ali onaj ponosan smeh, jer su devojke sa drečavim kosama u crnim kostimima zaista zavele scenu.

Treći tim, pod imenom Otpad, čine: Negovan Jovičić (kapiten), Zoran Stepanovi, potom Nemanja Nikolić i Milan Trifuvnović.

U videu pogledajte i njihov nastup, koji je otpočet sa globalnim hip-hop hitom "Gangsta's Paradise":

01:46

Treća grupa ples

S obzirom na to da je ova kreacija imala toliko segmenata i detalja, žiriju je uspeo da nađe nepravilnost, a za to je upravo sazlužna transkacija pred neki težak pokret, jer su ovi lakši izgledali kao da su bez razmišljanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:08:38

RAME-UZ-RAME-S01EP11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track