JESTE LI ČULI ZA SRPSKU LAZANJU? Slična je italijanskoj, ali neki sastojci je čine JOŠ SOČNIJOM I UKUSNIJOM! Evo od čega se sprema
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

JESTE LI ČULI ZA SRPSKU LAZANJU? Slična je italijanskoj, ali neki sastojci je čine JOŠ SOČNIJOM I UKUSNIJOM! Evo od čega se sprema

Zabava -

U današnjoj polufinalnoj epizodi Majki i Snajki ponovo je kuvala porodica Miljević koju čine majka Zeira, snajka Gabriela i sin Ilija.

Majka Zeira živi u Titelu. Trenutno radi kao negovateljica jedne bake, a u slobodno vreme voli da igra igrice i čuva unuke. Voli da kuva, a najviše voli da jede ribu. Veliki je ljubitelj žitovinja i udomljava napuštene životinje.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Gabriela se bavi ugostiteljstvom. Ekonomista je po struci, ali je životni put odveo u ugostiteljstvo i bavi se kuvanjem. Voli da kuva, a najviše voli da priprema paste. Vreme najčešće provodi u šetnji sa decom i suprugom.

Sin Ilija je operater u proizvodnji. Kada nađe vreme, voli da uređuje svoj vrt i uživa u tome. Najviše voli da jede specijalitet njegove supruge - pastu.

Spremale su čuveni italijanski specijalitet, ali po srpski, tačnije Lazanju na srpski način!

A namirnice potrebne za srpsku lazanju su: Kore za lazanje, mleveno meso, kačkavalj. paradjz sok, brašno, šargarepa, slanina, peršun, so i biber.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Zbog šest zaboravljenih namirnica izgubile su 12 minuta vremena.

Dok su majka i snajka bile zauzete spremanjem lazanje, Seka i Raša su spremali poslasticu i tom prilikom su nastale čarke.

- Jesi mi rekao stavljaj šećer - pirala je Seka, koja je očigledno stavila šećer u jelo pre vremena.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Jesam, ali kad se umuti belance - odgovorio je Raša.

- Aj donesi tri jaja sad - zapovedila je ljuta Seka.

Ilija je pogodio da je ukusnije jelo spremala njegova žena i odneo dnevnu naradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track