OTKRIJTE NEOČEKIVANO: Na mestu gde se susreću inspiracija, inovacija i kreativnost, rađa se nešto izuzetno
Foto: Promo

Uzbudljiva vest kruži gradom, stiže obećanje neočekivanog iskustva

OTKRIJTE NEOČEKIVANO: Na mestu gde se susreću inspiracija, inovacija i kreativnost, rađa se nešto izuzetno

Zabava -

U srcu Beograda, na mestu gde se sjedinjuju inspiracija, inovacija i kreativnost, ovog proleća rađa se nešto novo, nešto što će promeniti način na koji doživljavamo umetnost i tehnologiju. U susretu sa neočekivanim, IQOS predstavlja dva nova butika koji će se otvoriti sledećeg meseca, pozivajući sve korisnike nikotinskih proizvoda, koji su i ljubitelji umetnosti i tehnoloških inovacija da dožive spoj koji će obogatiti njihov životni stil.

00:21

IQOS

Tri umetnika, jedno delo

Dosadašnji IQOS butik u TC Galerija već je postao poznat kao mesto gde korisnici mogu da pronađu podršku za svoje uređaje i proizvode, ali nova era započinje sa otvaranjem butika u Delta City-ju i Ušću. Ovi butici neće biti samo još jedno mesto za kupovinu, već će predstavljati pravo umetničko iskustvo, spojeno sa edukacijom i zajedničkom inspiracijom.

Ono što će izdvojiti ove butike od drugih jeste posebno umetničko delo koje će krasiti njihovu unutrašnjost. Kreirano u saradnji sa talentovanim umetnicima, muralistima Marijom i Stefanom Šoln iz ateljea Šoln i našom dizajnerkom vlasnicom modnog brenda Daire Aleksandrom Duende, ovo delo će biti pravo remek-delo koje će simbolizovati duh Beograda. Ali ono što ga čini još posebnijim jeste činjenica da je nastalo iz ideja i inspiracije IQOS zajednice, ljudi koji dele strast prema inovaciji i umetnosti.

IQOS
foto: Promo

Spoj umetnosti i tehnologije

Osim što će u novim buticima punoletni korisnici nikotinskih proizvoda moći da kupe proizvode IQOS-a, oni će biti pravo mesto susreta za ljude koji žele da dožive nešto novo i inspirativno. Sa fokusom na iskustvu i edukaciji, posetioci će imati priliku da istraže svet IQOS tehnologije i upoznaju se sa novim elektronskim uređajem IQOS Ilumom.

Svi ljubitelji umetnosti i inovacija želeće da se pridruže otvaranju ovih butika 5. aprila u Delta City-ju i 12. aprila u Ušće Shopping centru, da zajedno proslave spoj umetnosti i tehnologije, spoj koji će nas sve inspirisati i osnažiti na putu ka novim horizontima. Zato, budite deo ovog jedinstvenog iskustva, doživite Beograd na način koji nikada ranije niste doživeli - kroz oči umetnika i inovatora.

IQOS
foto: Promo

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

1 / 9 Foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track