BESKUĆNIK PRONAŠAO PORODICU POSLE 13 GODINA ZBOG JEDNOG SNIMKA Sve je počelo kada viđen kako gleda čežnjivo skupi sportski auto
Foto: TikTok/AndresHernandezigl

BESKUĆNIK PRONAŠAO PORODICU POSLE 13 GODINA ZBOG JEDNOG SNIMKA Sve je počelo kada viđen kako gleda čežnjivo skupi sportski auto

Zabava -

Moć društvenih medija ponovo je dokazana kada je spojila beskućnika sa njegovom porodicom u Meksiku nakon 13 godina.

Dirljivi trenutak postao je viralan na TikTok-u u utorak kada je Horhe Pineda (54) zagrlio svoju sestru Beatriz ispred napuštenog imanja u severoistočnom gradu Montereju, gde je potražio utočište.

Jorge Pineda
foto: TikTok/AndresHernandezigl

Ponovno ujedinjenje dogodilo se zahvaljujući Andreu Hernandezu, koji je 5. aprila na Tik Toku postavio snimak bosonog čoveka koji se divi sportskom automobilu mustang, a ovaj video pogledan je više od 15 miliona puta.

@andreshernandezig97 Respuesta a @Felipe En esta cuenta nos gusta apoyar 🫶🏻 has lo tuyo tiktok para mas contenido y buenos recuerdos ❤️#proyectoauto #mty #mustanggt #ford #v8 #mustanglifestyle #mustangsoftiktok #10teenspeed #gt ♬ Colapso - Kevin Kaarl

Ernandez je provozao Horhea u automobilu - a video snimak tog putovanja postao je viralan i pomogao je Horheovoj porodici da ga prepozna i ponovo stupi u kontakt sa njim.

Ernandez je rekao da je sve počelo kada ga je kolega upozorio da beskućnik stoji u blizini njegovog automobila i savetovao mu da nađe drugo mesto na parkingu.

Umesto toga, on je odlučio da ostavi automobil gde je bio, a kasnije je prišao Pinedi i odveo ga da se provozaju po gradu i taj video snimak ima više od 3,6 miliona pregleda.

Ernandezovi pratioci bili su dirnuti video snimkom i sakupljali su sredstva da pomognu Pinedi da kupi hranu, novi dušek i potpuno da se preuredi, čemu se on u početku protivio.

@andreshernandezig97 Los Carros NO pueden dar Felicida Me llena de alegria cumplir el sueño❤️ y callar varias bocas 🗣️🤫#mustang #mustanglifestyle #mustanggt #mustangrtr #ford #viral #recuerdos #humor ♬ sonido original - DaniGT72

Viralni snimak je na kraju privukao pažnju njegove sestre Beatriz, koja ga je poslednji put videla 2011. Beatriz je uspela da skupi novac i krenula je u vožnjudugu 11 sati od svoje kuće u Ameki, gradu u zapadnoj državi Halisko, u Monterej da se ponovo sretne sa Horheom.

Horhe je neko vreme živeo u Sjedinjenim Državama pre nego što su problemi sa narkoticima doveli do njegove deportacije u Meksiko, rekla je Beatriz.

@andreshernandezig97 Rencuentro con su hermana ❤️ se logro la gran mision gracias a todos ustedes y por mi parte me da mucha felicidad ❤️🙏🏻 #rencuentro #barbasdeoro #vagabundo #mty #viral #mustang #rtr #mustanglifestyle #rt #ford ♬ See You Again - Melodia Simples

Zaposlio se u fabrici čokolade u gradu Rino u Halisku, a kasnije je doživeo nesreću zbog koje je bio odvojen od porodice.

Jorge Pineda
foto: TikTok/AndresHernandezigl

- Videla sam video snimke i počela sam da plačem - rekla je Beatriz, a njen brat Horhe se sada vratio da živi sa njoj.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja